Az Aliplast egy lengyelországi cég, amely a Corialis cégcsoport tagja. Fő tevékenységük az alumínium profilgyártás, ezért ha alumínium alapú ajtókról vagy más nyílászárókról van szó, akkor az Aliplast termékei messze a legjobb minőséget képesek garantálni a vásárlóik számára.

Küldetéstudat a magas minőség eléréséért

A 2002-ben alakult cég erős küldetéstudattal rendelkezik. Igaz, nagyrészt kifejezetten ipari alumínium-rendszerekkel foglalkoznak, viszont rendkívül széles termékkínálattal rendelkeznek a lakossági felhasználás terén is. Termékeik között hőszigeteléses nyílászáró- és tolóajtórendszerek, télikertelemek, illetve tűzgátló alumíniumajtók is megtalálhatók. Ezek a legmagasabb szintű minőséggel kerülnek gyártásra, amire a vállalat saját teszt- és kutatólaborja a garancia. A lakosság felé való nyitásuk mellett fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás is. Régóta támogatják a fenntartható gyártást. Vállalatukban folyamatosan azon dolgoznak, hogy a lehető legkevesebb pazarlással és környezetszennyezéssel készülhessenek el termékeik. Ezen felül aktívan szerepet vállalnak az edukációban. Nem csak sporteseményeket szponzorálnak, hanem különféle karitatív mozgalmakban is hatékonyan részt vesznek. Az Aliplastnak saját sportcsapata is van, amely évről évre figyelemre méltó eredményekkel végez a különféle sporteseményeken.


Egy vállalat, ami alumíniummal hozza közelebb a természetet

A cégnek rendkívül erős elhivatottsága van a környezetvédelem és a természet felé. Habár pont egy olyan anyaggal dolgoznak, ami ennek ellentmond, a megoldásaik mégis képesek valóban közelebb hozni a természetet az emberekhez. Egyik híres termékcsoportjuk a télikertek megfelelő nyílászáróinak és üvegezésének fejlesztésére összpontosít. Egyedileg fejlesztett hőhídmentes tetőrendszereikkel könnyedén és elegáns módon lehet különféle jó hőtartással rendelkező télikerteket alkotni. Pontosan ez a környezetbarát szemlélet az, ami miatt az Aliplast egyedi technológiával képes az alumínium rendszereket természetessé tenni. Különleges és tartós Wood Color Effect palettával olyan alumínium profilokat tudnak létrehozni, amelyek külsőre teljesen úgy néznek ki, mint a fa. Ezért egy ilyen alumíniumajtó vagy más keret tökéletesen beilleszthető a rusztikus és klasszicista stílusú épületekbe is. Tehát, ha Aliplast márkájú nyílászárókat vagy más szerkezeteket szeretnénk beépíteni otthonunkba, nem csupán a futurisztikus stílusra leszünk korlátozva. Az Aliplast fahatású termékei különleges festési eljárásaik miatt bármilyen stílusú otthon vagy épület tökéletes elemei lehetnek.