Automata küszöb? Igen, létezik!

Automata küszöb? Igen, létezik!

Automata küszöb? Igen, létezik!

A nyílászárók terén sohasem lehet azt érezni, hogy nincs új a nap alatt, folyamatosan jelennek meg friss és innovatív technológiák. Ilyen az automata küszöb is, amely a maga egyszerűségével komfortosabb használatot tesz lehetővé, és amely a PET-RO Nyílászárónál is elérhető.

Minden lehet automata, miért pont a küszöbre ne lenne ez igaz?

Az automata küszöb kifejezés nem biztos, hogy elsőre ismerős, elég ritkán alkalmazzák ezt a megoldást hazánkban. Pedig egyszerű és praktikus, megéri megismerkedni vele, hiszen költséghatékony választ ad egy sokakat idegesítő kellemetlenségre. Ez pedig az ajtó alatti rés kitöltése, amely egyrészt nem gazdaságos, rontja a szobák szigetelését, másrészt esztétikailag sem az igazi az ilyen hézag. De mit lehet tenni ez ellen? Az automata küszöb beépítése választ ad minden igényre.


Hogyan működik? Mire jó?

A technológiát egyszerűbb bemutatni, mint elmagyarázni, itt egy rövid videón megismerhető, de azért le is írjuk néhány mondatban. Az eszköz egy szakember által az ajtókba könnyedén beszerelhető megoldás, amely a becsukott nyílászárónál működésbe lép, nyitás után viszont „pihenőre” vonul. A fejlesztés lényege, hogy az ajtó alsó részébe egy fémsínt építünk be, amelyből egy szigetelőréteg ugrik elő, amikor becsukódik a felturbózott nyílászáró. Ez megelőz minden szelelést, visszatartja a más helyiségekből érkező zajokat és szagokat, privátabb érzést biztosít a szobában tartózkodóknak. Kipróbálnád? Semmi akadálya, kérj segítséget szakembereinktől, akik örömmel elmagyarázzák a részleteket!