Az egyik legnépszerűbb garázskapu

Az egyik legnépszerűbb garázskapu

Az egyik legnépszerűbb garázskapu

Napjainkban, hasonlóan a piac más szegmenseihez, a garázskapuk felhozatala is rendkívül széles kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére. Megannyi márka és cég verseng az ügyfelek kegyeiért, nem csoda hát, hogy a legtöbb esetben a kedves kuncsaft teljesen összezavarodik, és egy gondos mérlegelés alapján született döntés helyett megvásárolja az első útjába kerülő garázskaput, többnyire kizárólag az árszint függvényére hagyatkozva. Pedig hagyjuk meg, egy cseppet sem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy kiválaszthassuk a legjobbat: van néhány paraméter, ami prioritás a témában, elsősorban ezekre érdemes hagyatkozni.

Vajon mik ezek a fontos faktorok?

Egy garázskapu otthonunk legterjedelmesebb nyílászárója, és ezzel egyben legnagyobb mozgatható része. Alapvető kérdés tehát a hőszigetelhetőség, illetve a szakértő tervezésen alapuló szerkezeti elemek, valamint az akkurátus gyártásnak köszönhető hosszú távú megbízható és biztonságos működési metódus. Ehhez adódik még az esztétikum és a védelmi funkció tárgyköre, és persze nem elhanyagolható a kényelem és elegancia szempontja sem.


Ahol a minőség és az esztétikum találkozik a kedvező árral

A Hörmann billenőkapu egyszerű eleganciájával, megbízhatóságával, kedvező árfekvésével vált a magyarországi építkezők egyik kedvenc típusává. Ezt a billenőkaput elsősorban azoknak tervezték, akik igénylik a minőséget, de csak szerényebb összeget szánnak a garázskapura. Kiemelkedő biztonság, esztétikum és kényelem, kiforrott technikai megoldások – minden Hörmann Berry billenőkapuban ott rejtőzik a garázskapu-kivitelezésben szerzett több mint 50 éves tapasztalat és szaktudás. Ez vált elérhetővé a PET-RO Nyílászárónál!