Az energiahatékonyság új dimenziója

Az energiahatékonyság új dimenziója

Az energiahatékonyság új dimenziója

Az Aluplast Ideal 8000 az energiahatékonyság új dimenziója. A legmodernebb technikai megoldások kombinációja az átlagon felüli paraméterek elérése érdekében, garantálva az ablak melegségét, csendjét, biztonságát és egyedi esztétikáját.

Tökéletes illeszkedés

Az Ideal 8000 ablakrendszert választva olyan felső kategóriás termék mellett voksol, amiben a profilok és a felhasznált anyagok minősége egyaránt kifogástalan. A profilok mélységének és a belső kamrák számának növelésével, az ablakszárnyak új üvegezési technológiájának alkalmazásával tökéletesen illeszkedik a hőenergia-megtakarítás maximalizálásához.

Az átgondolt kialakítás és a profilgeometria a rendelkezésre álló technológiákkal kombinálva kiváló statikát, hosszú távú ablakfunkció-megtartást és problémamentes működést biztosít. Az alacsony hőáteresztő képességű ablakszerkezetek felhasználása nemcsak divat, hanem az ablakfejlesztési technikák tartós és hosszú távú fejlődési iránya is.


Még nagyobb stabilitás

Az Ideal 8000 sorozat multifunkcionális rendszer, amely a Multifalz technológiát használja, vagyis opcionális lehetőséget kínál az üvegbe ragasztott megoldás alkalmazására, ez lehetővé teszi az ablakok még nagyobb stabilitását. Az ablaktábla és a szárny polimeres ragasztásának köszönhetően csökken a szárny meghajlásának, megcsavarodásának és megereszkedésének a veszélye, így a technika meghosszabbítja a szárnyak élettartamát, méghozzá azok különösebb karbantartása nélkül. Az ablaktábla teljes kerületén a profilhoz történő ragasztással a statikus terhelés jelentős része átkerül az ablakra, amely jobban ellenáll a hajlításnak, mint a szárny profilja, és így stabilizálja az egész rendszert.