A Decco 2004-ben alakult azzal a küldetéssel, hogy megreformálja a műanyag nyílászárógyártás piacát. Mára Európa harminc országába szállítják a termékeiket. Innovatív módszereikkel pedig valóban forradalmasították a minőségi PVC-felhasználást. Termékeik specialitását pedig a megerősített, időtálló műanyag szerkezet adja. Ennek révén terjedtek el széleskörűen az európai piacon, és ez különbözteti meg őket más ebben a szegmensben mozgó cégektől.

Időtálló forma, hang- és hőszigetelés a legmagasabb szinten

A Decco egyedi fejlesztésű hat vagy hét légkamrás ablakai és ajtói csúcsminőséget képviselnek. A lengyel székhelyű cég nem ismer lazaságot, ha a nyílászárók hőmegtartásáról van szó. Mellette pedig olyan edzett és időtálló PVC felhasználásával dolgozik, amely évtizedekig kifogástalan minőségben funkcionáló ablak- és ajtóprofilokat eredményez. Az ablakoknál gyakori probléma, hogy az idő múlásával a szigetelés elenged, illetve műanyag keretek esetében csúnya felületkopás mehet végbe. A Decco előremutató fejlesztéseinek köszönhetően viszont olyan szigetelőrendszerrel rendelkeznek a termékeik, amelyeknél még évtizedek múlva sem tapasztalható számottevő minőségi romlás vagy „elérés”. Kifejezetten magas keménységű műanyaggal dolgoznak. Ez a PVC típus pedig olyan kopásállósággal rendelkezik, amely kizárja, hogy bizonyos idő után a műanyag ablakok és ajtók esztétikailag csorbát szenvedjenek. A műanyag nyílászárók pedig bármilyen praktikusak legyenek, az említett hibáik idővel sajnos elég problémásak lehetnek.


Nyílászárók, amik bármilyen épülethez tökéletesen illeszkednek

A magas minőség és időtállóság erős strapabírással is párosul, ezért a Decco termékei kiválóan alkalmasak akár ipari épületek ajtóihoz és ablakaihoz, ugyanakkor a tökéletes otthonhoz használó termékei is elérhetőek. Az alap fehéren kívül ráadásul számtalan más színben is kérhetjük nyílászáró kereteiket. A műanyag nyílászárókat általánosságban eleve a tartósság jellemzi, így a strapásabb helyekre feltétlen megéri ezek közül választanunk. Az üzemek tekintetében ez szintén sokat számít, hiszen történnek „váratlan balesetek”, amelyek olykor a nyílászárók kereteit is célba veszik. A Decco termékeinél viszont garantáltan borítékolhatjuk a tartósságot. Egy ilyen megerősített PVC-szerkezet szinte bármit kiáll, tehát biztosak lehetünk benne, hogy a Decco nem a véletlennek köszönheti a népszerűségét. Azok számára, akik esetleg nem ismerték volna a gyártót, mindenképp érdemes vetni egy pillantást a termékeire – garantáltan nem fogják megbánni.