A cég 1937-es alapítása már akkor előrevetítette, hogy napjainkra egy tartósan és folyamatosan növekvő nagyvállalattá válik. Mostanra pedig már 75 országban van jelen 35 leányvállalatával Amerikában, Ázsiában és Európában. Gyakorlatilag az egyik legnagyobb és legnépszerűbb ablakokat és ajtókat gyártó cégévé nőtte ki magát. A vállalat hisz a fenntarthatóságban és az újrahasznosításban, aktívan ki is veszi a részét ezekből. Ezért aki Deceuninck terméket vásárol, az egyben hozzájárul ahhoz is, hogy a cég egyre inkább környezetbarát kivitelező lehessen.

Magas minőség tökéletes dizájnnal – belga és angol módra

A Deceuninck kifejezetten egyedi és különleges ablakokat és ajtókat is kínál azok számára, akik kedvelik a modern dizájnt. A cég PVC és alumínium nyílászárói az időtlen stílus és minőség jegyében készülnek a legszigorúbb ellenőrzések mellett. Tökéletes hang- és hőszigetelésüknek köszönhetően bármilyen lakossági vagy ipari épülethez való felhasználásra tökéletesek. Legismertebb terméktípusuk a Decalu 88 nevű alumínium ablakrendszer, amely rejtett szárnyrendszerrel és láthatatlan tömítéssorral rendelkezik. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy olyan épületekbe is behelyezhető legyen, ahol a nyílászárók semleges, szinte észrevétlen megjelenése a cél.


Magas minőségű acélmegmunkálás – nyílászárókba öntve

A vállalat egyik különlegessége, hogy a PCV ablakok és ajtók gyártásából szerzett tapasztalataikat képesek voltak integrálni az acél nyílászárók technológiájába. Emiatt olyan termékcsaládok és termékek születhettek, amelyek képesek az acél látszólagos és hideg merevségét szó szerint átalakítani. A márka acélablakai nem nehézkesek és hidegek, mint ahogy azt megszokhattuk a legtöbb acéltermék esetében. Egy családi házhoz gyakran pont emiatt nem választanak acél ablakrendszereket – sokan hidegnek és „gyáriasnak” tartják őket. Viszont a Deceuninck ablakai és ajtói mégis könnyed és otthonos hatást keltenek. Ez pont annak az egyedi, általuk kifejlesztett technológiának köszönhető, amely mára világhírűvé tette a márkát az építőipar területén. A cégnek több díjnyertes fejlesztése is létezik. Az egyik a Linktrusion technológia, amely segítségével rendkívül erős, mégis vékony és könnyed ablakok gyártására képesek. A főleg acélból és PVC kiegészítőkből összeállított ablakok tökéletes megtestesítői a modern, innovatív és légies otthonoknak. Ráadásul rendkívül széles színválasztékban kaphatóak – a részletekről érdemes érdeklődni a PET-RO Nyílászáró szakembereinél.