Ha karcsú kell, akkor Presto XS

Ha karcsú kell, akkor Presto XS

Ha karcsú kell, akkor Presto XS

Amikor nyílászárót választunk, hajlamosak vagyunk a vastagabb modellek felé keresgélni, hiszen ami vastag, az biztosan jól is szigetel. Általában igaz ez a megállapítás, ha minőségi termékről van szó, akad azonban eset, amikor a lehető legkarcsúbb megoldásra van szükség. Éppen ezért éri meg „összeismerkedni” a Presto XS modellel.

Vastag vagy karcsú, mit számít?

A nyílászárók vastagsága kulcskérdés az elmúlt évtizedekben. Egy vastag profil általában többrétegű üvegezést, ezáltal jobb hang- és hőszigetelési tulajdonságokat jelzett, illetve jelez még napjainkban is, ám már korántsem annyira egyértelmű a helyzet. A nyílászáró minőségét kell inkább nézni, hiszen egy ajtó vagy ablak hőszigetelési kepésséget, szaknyelven a hőátbocsátási tényezőjét az úgynevezett „u” értek mutatja meg. Ráadásul nem minden esetben a szigetelés a fontos, különösen a beltéri kialakításoknál. Ilyenkor jelenhet meg az igény, amelyet az esztétika, illetve a praktikum ösztönöz: nem lehetne karcsú, mégis biztonságos egy szerkezet? De, lehetne!


Jó választás a Presto XS

Léteznek átfogó, kifejezetten stabil megoldások az ajtók, a válaszfalak és a piacon elérhető legkarcsúbb kialakítású profilokkal rendelkező üvegek gyártásához. Ilyen a Presto XS, amelynél az XS jelölés árulkodó, ismerhetjük ezt a divat világából. Szóval a Presto XS egy egykamrás, keskeny profilú, hőszigetelő acélrendszer, amely 50 milliméteres beépítési mélységű belső szerkezetekben alkalmazható. A rendszer teljes körű megoldást kínál vasalatok és kiegészítők terén, továbbá ajtók, válaszfalak és üvegek gyártásához is használható. Jól hangzik? Keresd fel a PET-RO Nyílászáró ügyfélszolgálatát, hogy tájékozódj a lehetőségekről. Nem fogod megbánni!