Ismerkedj meg a környezettudatos ablakrendszerrel

Ismerkedj meg a környezettudatos ablakrendszerrel

Ismerkedj meg a környezettudatos ablakrendszerrel

A Gealan brandet már bemutattuk: a német cég Európa meghatározó, műanyagból készült ablakokat, ajtókat, redőnyöket gyártó szereplője. Az eddigi kínálatunk most a S8000 rendszerükkel bővült, amellyel megéri alaposabban megismerkedni.

Hatékony, kényelmes használat

Az éppen 100 éve, 1921-ben alapított német Gealan Európa meghatározó, műanyagprofilokat, ablakokat, ajtókat és redőnyöket gyártó szereplője. Mint a brand bemutatásában említettük, bevált módszerük a bizalomépítés: a partnereik felé ezt nem csupán minőségi termékekkel, hanem közérthető kapcsolattartással és értékes szolgáltatásaikkal teszik. Erre a prémium minőségű szolgáltatási palettára illik a Gealan S8000 rendszer, amely segít, hogy mindenki létrehozhassa a saját maga számára legideálisabb belső teret. Mi tartozik bele? Egy hatékony, kényelmes használatot megvalósító hőszigetelő ablak, amelynek előnyeit ötvözték az S8000 rendszer kereteivel. Ennek előnye az előállítási folyamatban rejlik: a gyártás során használt anyagok felhasználási módja a természetes erőforrások kímélésével, azaz környezettudatos módon történik, ami kiemelkedően fontos a mai világunkban.


A környezettudatosságért

Az S8000 ötkamrás profil kiváló statikus tulajdonságokkal rendelkezik a szárny nagy acélrögzítésének köszönhetően, illetve könnyen ápolható a nyílás nagy és sima felületéből adódóan. Egyszerű, nem bevonatos szárnnyal, illetve félbevonatos szárnnyal is választható. Az S8000 hatkamrás profil megvalósítja a tökéletes hőszigetelést, méghozzá a keret és a szárny hat kamrájának köszönhetően. Itt is előny az egyszerű ápolhatóság, illetve elérhető a nem bevonatos, valamint a félbevonatos, lekerekített szárny is. Ha olyan megoldást keresel, amely tökéletesen szigetel, ráadásul környezetkímélő is, válaszd az S8000 rendszert!