Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

Segítünk, hogy megvalósuljon otthonában a 100 százalékos sötétítés

Segítünk, hogy megvalósuljon otthonában a 100 százalékos sötétítés

Ha leeresztjük a redőnyt, azt általában azért tesszük, hogy a napsugarakat teljesen kizárjuk a szobából. Nem egyszerű azonban ez a feladat, mert a legkisebb réseken is beszűrődhet a fény. Erre jelentenek megoldást az egyedi kínálatunkban elérhető, perforáció nélküli lécek.

Elérhető a tökéletes sötétítés

Ha valaki szeretne az otthonában teljes sötétséget teremteni, mondjuk azért, mert csak így tud jót aludni, megfelelő árnyékolástechnikai eszközökre lesz szüksége. A magyar piacon a redőny a legnépszerűbb erre a feladatra, ám intenzív napsütés esetén előfordulhat, hogy ezen keresztül is bejutnak a napsugarak. Ezt a helyzetet orvosolja a perforáció nélküli léc, amely egyedi kínálatunkban elérhető redőnyeinknél. Elegendő tíz ilyet beilleszteni az egyébként perforált lécek közé, hogy azok 100 százalékosan meggátolják a fény beszűrődését. Amennyiben felkeltettük a figyelmét, érdeklődjön munkatársainknál erről a lehetőségről.


Pofonegyszerű megoldás

Visszatérve a perforáció nélküli lécekhez, ezek a palást felső részén kapnak helyet. Mindenki találkozott már azzal a helyzettel, hogy a redőny alul tökéletesen illeszkedik, felül azonban a kis lyukakon keresztül mégis beszűrődik a fény. Ez sokaknak előnyös: ha valaki nem szereti a maradéktalanul sötét szobát, kiválóan szabályozható így a helyiség megvilágítása. A teljes sötétséghez azonban az kell, hogy a kis lyukak se engedjék át a fényt. A perforáció nélküli lécek ezt a problémát oldják meg professzionálisan és pofonegyszerűen.