Veka: egyedi stílus, tökéletes szigetelés

A Veka többkamrás technikájával fejlesztette tökélyre a műanyag ablakaik hang- és hőszigetelését, ez a márka egyik legnagyobb értéke. Termékeik megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, emellett pedig a dizájnra is odafigyeltek.

Egyedi stílus, energiapazarlás nélkül

A német Veka hitvallása, hogy a nyílászárók nem csupán egy letudandó problémát jelentenek az építkezés, felújítás során, hanem jelentős esztétikai funkcióval bírnak, emiatt pedig kiemelkedően fontos a megjelenésük. A cég ez alapján egyedi stílust alakított ki, amely során figyelembe vették a speciális ügyféligényeket és a modern otthonokra, épületekre jellemző sajátosságokat. A Veka széles termékválasztékot nyújt ügyfeleinek a műanyag ablakok terén, de igaz ez részletekre bontva a keretek, szárnyak, kiegészítők kínálatára is. A formákat tekintve mobil megoldásaik vannak, a kör alakú, az íves, a háromszöget formázó, a keskeny és a csúcsos megoldások is előfordulnak modelljeiknél. Ami a színeket illeti, a vállalat itt sem korlátozza a tervezői szabadságot, azaz a hagyományos fehértől kezdve a legszínesebb ötletekig, a különböző fadekorokig mindent képesek megvalósítani. A környezetvédelem kiemelt figyelmet kap a cégnél: ezt egyrészt az energiapazarlás megelőzésével segítik, másrészt a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésével. A tökéletes szigetelésnek az allergiások örülhetnek a legjobban: a nyílászárórendszeren nem jut át a pollen és a por, így szezon közben sem kell ezzel megküzdeni az otthon biztonságában.


Fókuszban a biztonsági előírások

A műanyag nyílászáróknál kiemelkedően fontos a hőszigetelés, ezt a Veka a többkamrás technikájával fejlesztette tökélyre. Az energiatakarékosság szempontjából is megéri befektetni a márkába, a kiváló szigetelési tulajdonságok segítségével ugyanis jelentősen csökkenthetőek az ingatlan fűtési és hűtési költségei. A gyártó termékei a legmagasabb zajvédelmi osztályba lettek besorolva. Az is lényeges, hogy az ablakok megfelelnek minden biztonsági előírásnak, a speciális vasalatok, sarokmerevítések, strapabíró üvegek, szívós kilincsek mind a betörés elleni védelem fontos szereplői. A Veka jellemzői között ott sorakozik a minőség, a megbízhatóság és a tartósság, ennél fontosabb értékekkel nem is rendelkezhet egy műanyag nyílászáró. A gyártó nem húsz, de nem is harminc évre tervez, ablakaik több generációra szóló megoldást jelentenek. Éppen ezért fontos, hogy ne csak a működésük legyen stabil és problémamentes, hanem a kinézetük is állandóságot jelentsen. A Veka termékei jelentősebb karbantartás nélkül is hosszú évekig megtartják színüket, kialakításuk miatt pedig könnyű és gyors a tisztításuk.