10 százalékot spórol a fűtési energián a meleg peremezés

10 százalékot spórol a fűtési energián a meleg peremezés

10 százalékot spórol a fűtési energián a meleg peremezés

A PET-RO Nyílászárónál mindig a minőségre törekszünk, ezért járnak a nálunk meleg peremmel megvásárolt ablakokhoz sztenderd felszereltségként a Swisspacer Ultimate távtartói. A svájci cég termékeivel jelentősen csökken a hőveszteség, így 10 százalékot is meg lehet spórolni a fűtési energián éves szinten.

Sztenderd szolgáltatás a Swisspacer Ultimate meleg szélű távtartó

Újszerű megoldásnak számít az ablakok felszereltségénél a meleg peremezés. Ennek lényege, hogy a technológia egyhíti a fém és az üvegfelület érintkezésénél létrejövő hőhidat, ennek köszönhetően pedig csökken a hőveszteség és a páralecsapódás esélye. A meleg szélű távtartók garantálják az energiamegtakarítást, javítják a hőszigetelést, emellett csökkentik a penészedés lehetőségét is.

A PET-RO Nyílászárónál folyamatosan figyeljük a piaci trendeket, és igyekszünk az ügyfeleink számára a legjobb minőséggel előrukkolni. A tapasztalatok azt jelzik, hogy a meleg peremezés jelentősen javít a nyílászárók funkcionalitásán, így évente akár a fűtési energia 10 százaléka is megtakarítható. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a meleg peremmel vásárolt ablakokhoz nálunk sztenderd szolgáltatásként járnak a Swisspacer Ultimate meleg szélű távtartók, amelyek igazoltan a világ legjobb fogantyúval ellátott ilyen jellegű eszközei.


Megakadályozzák a szigetelőgáz kiszivárgását és a pára bejutását

A Swisspacer svájci márka, ez a nyílászárók piacán is egyet jelent a minőséggel. A meleg szélű távtartóik a legjobb elérhető megoldások közé tartoznak, forradalmi technológiájuknak köszönhetően nincs kondenzációs hatás. A hőhatékonyság szempontjából a Swisspacer Ultimate a világ legjobbja, ezeket az eredményeket a Warm Edge Working Group és a Német Üvegipari Egyesület hivatalos adatai hitelesítik. Szintén beszédes, hogy a megoldás megfelel a Passzív Ház Intézet által jóváhagyott szigorú paramétereknek is. A Swisspacer Ultimate cégünk kínálatában hat színben rendelhető, a megoldás által elért hővezetési tényező a szabványos peremes távtartókhoz (0,82 W/mK) képest a hatodára, a normál peremes távtartókhoz (0,29 W/mK) képest pedig a felére (0,14 W/mK) csökkenthető.

Szintén nagy előny, hogy a meleg szélű távtartók megakadályozzák a szigetelőgáz kiszivárgását és a pára bejutását a lezárt egységbe, így hosszú éveken át fenntartható az energiatakarékos teljesítmény. A megoldás ideális hármas üvegezéshez, mert erős, merev szerkezete van, matt fényű felülete pedig nem tükröződik az üvegen, és nem zavarja az üvegezés tiszta vonalait.