2022.01.18.

Egy életre szól!

Hazánkban szinte nem is találkozunk a fa és műanyag darabokon kívül más konstrukciókkal. Szerencsére viszont ez változni látszik, egyre nagyobb teret hódítanak az alumínium nyílászárók is. Lakásfelújítás alatt viszont érdemes komolyan fontolóra vennünk ezeket, hiszen számtalan előnyük van a megszokott két másik típushoz viszonyítva.
2022.01.18.

Árnyékolástechnikát – de milyet?

Az árnyékolástechnika fontosságával valószínűleg a laikusok is tisztában vannak. Nyáron nem melegszik fel a ház túlságosan, segít otthonunk privát mivoltának fenntartásában, kizárja a kintről jövő zavaró fényhatásokat éjszaka, de még nagyon sokáig sorolhatnánk további előnyeit. Többek közt például a külső árnyékolástechnika az ablakok védelmében is nagy szerepet játszik.
2022.01.18.

Válaszd a PET-RO szakembereit 2022-ben is!

Büszkén kijelenthetjük, hogy a 2021-es évet is eredményesen zártuk. Számtalan otthon felújításában segédkezhettünk, akár a különféle munkálatok elvégzését, akár az általunk kínált termékek eladását nézzük. Így hát az idei évben is harcra készen állunk elébe minden kihívásnak, hogy továbbra is kivegyük a részünk a lakásfelújításokból.
2021.12.16.

Műanyag könyöklők a strapabíróság jegyében

Nap, mint nap hallhatjuk a tv-ben, hogy a műanyag nem bomlik le elég gyorsan… Igen, ez valóban így van, tagadhatatlanul. Viszont akár tetszik, akár nem, része életünknek, és nagyüzemi termelésben folyik az előállítása. Ez ellen nem tehetünk semmit. Miért ne húzhatnánk hát hasznot belőle?
2021.12.16.

Készülj fel te is a hideg időkre: válassz hőszigetelt garázskaput!

Napjainkban a legtöbb újépítésű ház esetében a garázs egybe van építve a főépülettel, ebből kifolyólag a hőszigetelésük kritikus dolog. Sokan közvetlenül az autóból kiszállva innen járnak be és ki a házba. Akadnak bőven olyanok is, akik fűtött garázsukat különféle tevékenységekhez használják a mindennapokban. Mit tehetünk ennek elősegítésére?
2021.12.16.

Így spórolj pénzt

Beköszöntött a téli hideg, a gáz és az egyéb fűtőanyagok ára pedig az egekben. Mindenki meleg ruházatot vesz, de vajon gondolunk-e lakásunkra ilyenkor? Az igazság az, hogy pontosan ilyenkor van itt a megfelelő idő a cseréhez. Azt is elmagyarázzuk, miért éppen most.
2021.11.15.

Három előny, ami a műanyag mellett szól

Az elmúlt években, de mondhatjuk, hogy az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbbé váltak a műanyag termékek. A gyerekbetegségeket már kinőtte a rendszer, az első generációs megoldások tapasztalatait felhasználva napjainkra a műanyag termékeinknek szinte csak előnyei vannak. Ezek közül bemutatjuk a három legfontosabbat!
2021.11.15.

Miért gazdaságos a motoros megoldás?

Az, hogy redőnyt szerelünk fel ablakainkra, nem kuriózum. Az viszont mindenképpen újdonság, ha az árnyékolástechnikánkat a kor elvárásainak megfelelően, nagyobb távolságokról akár távvezérléssel is tudjuk irányítani. Mutatjuk, hogyan!
2021.11.15.

Közeleg a tél: mire figyeljünk?

Elkezdődött a fűtésszezon, így célszerű áttekinteni az ablakainkat, valamint érdemes a kisebb karbantartási munkálatokat erre az időszakra ütemezni. Pénzt és energiát lehet megtakarítani a műveletekkel, legyen szó akár a műanyag, a fa vagy az alumínium termékeinkről. Íme, a részletek!
2021.11.02.

Megmutatjuk, miért éri meg lecserélni a régi ablakokat és ajtókat

Félsz a teljes cserétől? Igazad van, hisz ez nagy beruházás, illetve nagy munka is. Ha azonban megfelelő kivitelezőt találsz, nem kell tartanod a meglepetésektől, hosszú távon így biztosan jó döntést jelent az ablakok és ajtók megújítása. Mutatjuk, miért!