2020.11.02.

Kevés a hely? A pliszé szúnyogháló a megoldás!

Egyre többen választják a pliszé szúnyoghálókat, amelyek hatalmas előnye, hogy kis helyen elférnek. Sőt: a legkisebb helyigénnyel beszerelhető változat már 17 milliméteres mélységgel elérhető a PET-RO Nyílászárónál.
2020.11.02.

Újdonság: nagy választékkal elérhetők kínálatunkban a Helopal kőpárkányok

Kiváló hőszigetelő, kültérre és beltérre is felszerelhető, időjárásálló, tisztán tartható – ezek a kőpárkányok legelőnyösebb tulajdonságai. A Helopal modern megoldásai immár elérhetők a PET-RO Nyílászárónál is.
2020.11.02.

Segítünk, hogy megvalósuljon otthonában a 100 százalékos sötétítés

Ha leeresztjük a redőnyt, azt általában azért tesszük, hogy a napsugarakat teljesen kizárjuk a szobából. Nem egyszerű azonban ez a feladat, mert a legkisebb réseken is beszűrődhet a fény. Erre jelentenek megoldást az egyedi kínálatunkban elérhető, perforáció nélküli lécek.
2020.09.17.

V-Perfect – elérhető technológia a tökéletes illesztésért

Kidolgozott sarkok, tökéletes esztétika – ezt nyújtja a V-Perfect hegesztési technológia, amely a lehető legjobb megoldás a műanyag ablakok sarkainak összeillesztésére.
2020.09.16.

EvolutionDrive 82 – a helytakarékos és biztonságos ajtórendszer

Egy emelő-toló ajtórendszer rengeteg belső teret spórolhat meg a kivitelezés során, de csak akkor, ha megfelelően működtethető, illetve a tökéletes szigetelés mellett az elvárt biztonsági szintet is garantálja. Az EvolutionDrive 82 éppen ilyen!
2020.09.15.

Több problémát is segít megelőzni a merevítés

Remek lehetőségről számolhatunk be: a Grad ajtópanelek vásárlása esetén akár alapfelszereltségben is elérhető az acélmerevítés a PET-RO Nyílászárónál, ez pedig plusz biztonsági szintet jelent egy otthon számára.
2020.07.06.

Újépítésű ház üvegezése esetén ajándékkal kedveskedünk ügyfeleinknek

A PET-RO Nyílászárónál hiszünk a minőségben. Tapasztalatból tudjuk, hogy egyszerűbb valamit elsőre tökéletesen megalkotni, mint utólag módosítani. Ezért döntöttünk úgy, hogy ha egy ügyfelünk újépítésű háza esetén háromrétegű üvegezés mellett dönt, a 92 milliméteres profilokat ajándékba adjuk számára. El is mondjuk, mi ennek az előnye.
2020.07.06.

Mutatjuk, hogyan épül fel egy kiváló minőségű beltéri ajtó

Az ajtók esetében, mint sok más otthonteremtéshez kapcsolódó terméknél, más elvárásoknak kell megfelelnie egy kültéri és egy beltéri megoldásnak. A jó beltéri ajtók kiválasztása kiemelkedően fontos, ezek lesznek ugyanis, amelyek a mindennapok során végigkísérik a család életét. Elmagyarázzuk, hogyan is néz ki egy minőségi beltéri dekorajtó szerkezete.
2020.07.06.

Hörmann: vezető európai brand a garázskapuk piacán

A Hörmann márkanév megkerülhetetlen a garázskapuk, ajtók és meghajtások piacán, az 1935-ös alapítás óta eltelt évtizedekben Európa piacvezető brandjévé váltak. A német cég minőségbiztosítási rendszere minden egyes modellnél garantálja a tökéletességet.
2020.04.12.

Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

Magyarországon a leginkább elterjedt redőnytípus a külső tokos redőny, amely úgy oldja meg a tökéletes sötétítést és hangszigetelést, hogy közben izgalmas dekorációs elemként is funkcionálhat a homlokzaton. Összeszedtük, miért ez a magyarok kedvence.