2021.03.02.

Ha egyedi méretben van szükség ajtókra, ablakokra, a PET-RO Nyílászáró a megoldás!

Dizájnos kinézetre vágysz? Ismerkedj meg a rejtett zsanérokkal! Egy új nyílászáró mindig szép, feldobja, újjá varázsolja az otthont. Ezzel együtt azonban fontos, hogy a választásnál megtaláljuk a legjobb választást a pénztárcánk vastagságához mérten.
2021.03.02.

Egyedi méretben rendelnél? Három ok, amiért megéri minket választani!

A nyílászárócsere nagy döntés, jelentős anyagi beruházás, amelyre nehezen veszi rá magát az ember. Pedig megéri, minden mérés és kutatás ezt támasztja alá, hosszú távon ez a leginkább költséghatékony megoldás. A PET-RO Nyílászárónál odafigyelünk rá, hogy a lehető legteljesebb szolgáltatást kapják az ügyfeleink – mutatunk 3 okot, amiért megéri minket választani, ha a nyílászárókra egyedi méretekben van szükség.
2021.03.02.

Ne maradj le: akciót hirdetünk!

Az alumínium redőny az egyik legjobb, leginkább időtálló árnyékolástechnikai megoldás, sokan mégsem gondolkodnak ilyenben, mert a beszerezésük költséges lehet. A PET-RO Nyílászárónál igyekszünk áthidalni ezt az ellentmondást, ezért akciót hirdetünk az alumíniumból készült redőnyökre. Mutatjuk a részleteket!
2021.02.12.

Salamander BluEvolution 92 kedvező áron

Salamander BluEvolution 92 a legmagasabb minőségű és precízen elkészített Nyílászárókat tudjuk ajánlani ügyfeleinknek.
2021.02.01.

Egyre népszerűbb a külső roletta, mutatjuk, hogy miért

A roletta az egyik kedvenc árnyékolástechnikai megoldás hazánkban, de a legtöbben csakis a belső felhasználását ismerik. Pedig létezik külső roletta is, ami legalább ennyire praktikus és költséghatékony otthonunk árnyékolásának megoldásában.
2021.02.01.

Automata küszöb? Igen, létezik!

A nyílászárók terén sohasem lehet azt érezni, hogy nincs új a nap alatt, folyamatosan jelennek meg friss és innovatív technológiák. Ilyen az automata küszöb is, amely a maga egyszerűségével komfortosabb használatot tesz lehetővé, és amely a PET-RO Nyílászárónál is elérhető.
2021.02.01.

Féláron? Lehetséges!

Otthonfelújítási támogatás igénylésére van lehetősége 2021-től a legalább egy gyermeket nevelő családoknak, ebbe a nyílászárók cseréje is beletartozik. Ha mindent a szabályok szerint intéz valaki, hárommillió forintot is visszakaphat a teljes ráfordított összegből.
2021.01.04.

A háromrétegű szerkezetekhez válassza a Kwadro kilincseit

A PET-RO Nyílászárónál minden ügyfél esetében igyekszünk megtalálni a lehető legjobb megoldást, tanácsokkal, tippekkel ellátni vásárlóinkat. Az egyik ilyen javaslatunk, hogy a háromrétegű szerkezetek, ablakok és ajtók esetében érdemes a Kwadro kilincseit választani.
2021.01.04.

Sosem volt még ilyen fontos az antibakteriális kilincsek használata

A vírusok és baktériumok elleni védekezést eddig is illett komolyan venni, ám a pandémia megmutatta, mi történik, ha nem teszünk meg mindent a védekezésért. A nyílászáróknál erre is kitaláltak jó megoldást – ismerkedjünk meg az antibakteriális kilincsek előnyeivel.
2021.01.04.

Nyerő választás, avagy a harmonikaablak négy legnagyobb előnye

Látványos megoldást kínál egy fénnyel teli otthon megteremtéséhez a tolóajtó, ám nem ez jelenti az egyetlen lehetőséget. A harmonikaablak ugyancsak népszerű – hogy ezt alátámasszuk, megvizsgáltuk, mi a négy legnagyobb előnye.