2021.05.05.

Ismerkedj meg a környezettudatos ablakrendszerrel

A Gealan brandet már bemutattuk: a német cég Európa meghatározó, műanyagból készült ablakokat, ajtókat, redőnyöket gyártó szereplője. Az eddigi kínálatunk most a S8000 rendszerükkel bővült, amellyel megéri alaposabban megismerkedni.
2021.05.05.

Tudod, melyek a legújabb elképesztően látványos dizájnelemek?

A sok nyílászáró között nem veszhet el a dizájn, a stílus sem – ezek kielégítését szolgálják a dekorpanelek, amelyek látványos enteriőrt képesek megteremteni akár otthon, akár egy munkahelyen. Az Erkado megoldásait immár a PET-RO Nyílászárónál is be lehet szerezni.
2021.05.05.

Újabb csúcsminőségű termékek érkeztek a PET-RO Nyílászáró kínálatába

Mindig arra törekszünk a PET-RO Nyílászárónál, hogy a legjobb minőségű termékekkel szolgáljuk ki ügyfeleinket, éppen ezért örömmel jelenthetjük be a kínálatunkba megérkező Erkado beltéri ajtókat.
2021.04.01.

EkoLine és EkoLine Alu – panelek a szivárvány minden színében

Ismered az érzést, amikor megtalálod a tökéletes nyílászárót, bejárati ajtót, ám az nem kapható az általad megálmodott, az otthonod összképébe tökéletesen illő színben? Ha még nem, akkor már nem is kell megismerned, hiszen a PET-RO Nyílászárónál kapható EkoLine és EkoLine Alu ajtópanelek száznál is többféle mintát és rengeteg opciót kínálnak. Csak győzz választani!
2021.04.01.

Ha karcsú kell, akkor Presto XS

Amikor nyílászárót választunk, hajlamosak vagyunk a vastagabb modellek felé keresgélni, hiszen ami vastag, az biztosan jól is szigetel. Általában igaz ez a megállapítás, ha minőségi termékről van szó, akad azonban eset, amikor a lehető legkarcsúbb megoldásra van szükség. Éppen ezért éri meg „összeismerkedni” a Presto XS modellel.
2021.04.01.

Van jó megoldás, ha a tűzkár elleni védekezés a cél

A bejárati ajtó nemcsak a betörők ellen véd, hanem alkalmas lehet a tűz elleni védekezésre is, de csak akkor, ha speciálisan erre lett kifejlesztve. A PET-RO Nyílászárónál elérhetőek az Eko-Okna tűzgátló ajtói, amelyek eredményességét nemzetközi tanúsítvány igazolja.
2021.03.02.

Ha egyedi méretben van szükség ajtókra, ablakokra keressen minket!

Dizájnos kinézetre vágysz? Ismerkedj meg a rejtett zsanérokkal! Egy új nyílászáró mindig szép, feldobja, újjá varázsolja az otthont. Ezzel együtt azonban fontos, hogy a választásnál megtaláljuk a legjobb választást a pénztárcánk vastagságához mérten.
2021.03.02.

Egyedi méretben rendelnél? Három ok, amiért megéri minket választani!

A nyílászárócsere nagy döntés, jelentős anyagi beruházás, amelyre nehezen veszi rá magát az ember. Pedig megéri, minden mérés és kutatás ezt támasztja alá, hosszú távon ez a leginkább költséghatékony megoldás. A PET-RO Nyílászárónál odafigyelünk rá, hogy a lehető legteljesebb szolgáltatást kapják az ügyfeleink – mutatunk 3 okot, amiért megéri minket választani, ha a nyílászárókra egyedi méretekben van szükség.
2021.03.02.

Ne maradj le: akciót hirdetünk!

Az alumínium redőny az egyik legjobb, leginkább időtálló árnyékolástechnikai megoldás, sokan mégsem gondolkodnak ilyenben, mert a beszerezésük költséges lehet. A PET-RO Nyílászárónál igyekszünk áthidalni ezt az ellentmondást, ezért akciót hirdetünk az alumíniumból készült redőnyökre. Mutatjuk a részleteket!
2021.02.12.

Salamander BluEvolution 92 kedvező áron

Salamander BluEvolution 92 a legmagasabb minőségű és precízen elkészített Nyílászárókat tudjuk ajánlani ügyfeleinknek.