2021.07.05.

Ha külön széljegyzetet szeretnél az ablakodhoz

A Thermopane Salamander Streamline 76 tökéletes alternatíva mindazok számára, akik külön kategóriába soroltatnák a nyílászárórendszereiket. A Siegenia márka legújabb TITAN ablakvasalatai alapján gyártott apparátusok legjobb ár-érték arányú terméke a Salamander Streamline 76. Egyértelműen az árajánlatkérések legnépszerűbb lehetősége. Megfelelőnél is jobb műszaki paraméterei szinte a prémiumkategóriába emelik, díjszabása viszont mindenképp a középmezőnybe sorolja.
2021.07.05.

Ha a komfort kiemelten fontos!

Ha magas minőségi igényekkel és kiemelkedő innovációs elvárásokkal rendelkezel, és otthonod kialakításában elsődleges prioritásként kezeled a lehető legmagasabb kényelmi szint elérését, akkor a Siegenia Eco Pass emelő-toló vasalatra van szükséged, a Siegenia brand ugyanis olyan termékek széles portfóliójával áll a vásárlók rendelkezésére, amelyek egyértelműen plusz értékeket kínálnak a nyílászárók felhasználásához.
2021.07.05.

Toló-bukó kijárat az erkélyre? Kizárólag könnyített vasalattal!

Korunk építészete komoly hangsúlyt fektet a világos terek kialakításra, amelyhez elengedhetetlenek a nagyvonalúan méretezett üvegfelületek, erkélyajtórendszerek. A panorámanyílások beépítésére különösen népszerűek és hatékonyak a toló-bukó erkélyajtók, viszont működtetésükhöz kapcsolható némi nehézség. Amennyiben szeretnéd elkerülni a bajlódást, ideális opcióként most bemutatunk egy automata kilincses, könnyű használatú vasalati elemet, ami leegyszerűsíti és könnyebbé teszi a felhasználást.
2021.06.07.

Az egyik legnépszerűbb garázskapu

Napjainkban, hasonlóan a piac más szegmenseihez, a garázskapuk felhozatala is rendkívül széles kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére. Megannyi márka és cég verseng az ügyfelek kegyeiért, nem csoda hát, hogy a legtöbb esetben a kedves kuncsaft teljesen összezavarodik, és egy gondos mérlegelés alapján született döntés helyett megvásárolja az első útjába kerülő garázskaput, többnyire kizárólag az árszint függvényére hagyatkozva. Pedig hagyjuk meg, […]
2021.06.07.

Bevált márkaminőség a ház és a lakás bejáratához is

A ház bejárati ajtaja legyen egyedi. Illeszkedjen a ház stílusához, de legyen különleges, hisz a tulajdonos stílusát is hűen reprezentálja, egyben otthonunk névjegykártyájaként is szolgál. A bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági követelményeknek kell megfelelnie, és fontos, hogy jó hőszigetelési értékeivel az energia-megtakarítást is segítse.
2021.06.07.

Gyorsabb kapunyitás, több kényelem, okosabb funkciók

A szekcionált garázskapuk kinyitása nem igényel plusz helyet a garázsban és a garázs előtt, hiszen függőlegesen felemelkednek a telepített sínrendszernek köszönhetően. Ez lehetővé teszi a maximális helykihasználást és a teljes komfortérzetet a felhasználó számára. Ne sajnálja magától ezt a kényelmet!
2021.05.05.

Ismerkedj meg a környezettudatos ablakrendszerrel

A Gealan brandet már bemutattuk: a német cég Európa meghatározó, műanyagból készült ablakokat, ajtókat, redőnyöket gyártó szereplője. Az eddigi kínálatunk most a S8000 rendszerükkel bővült, amellyel megéri alaposabban megismerkedni.
2021.05.05.

Tudod, melyek a legújabb elképesztően látványos dizájnelemek?

A sok nyílászáró között nem veszhet el a dizájn, a stílus sem – ezek kielégítését szolgálják a dekorpanelek, amelyek látványos enteriőrt képesek megteremteni akár otthon, akár egy munkahelyen. Az Erkado megoldásait immár a PET-RO Nyílászárónál is be lehet szerezni.
2021.05.05.

Újabb csúcsminőségű termékek érkeztek a PET-RO kínálatába

Mindig arra törekszünk a PET-RO Nyílászárónál, hogy a legjobb minőségű termékekkel szolgáljuk ki ügyfeleinket, éppen ezért örömmel jelenthetjük be a kínálatunkba megérkező Erkado beltéri ajtókat.
2021.04.01.

EkoLine és EkoLine Alu – panelek a szivárvány minden színében

Ismered az érzést, amikor megtalálod a tökéletes nyílászárót, bejárati ajtót, ám az nem kapható az általad megálmodott, az otthonod összképébe tökéletesen illő színben? Ha még nem, akkor már nem is kell megismerned, hiszen a PET-RO Nyílászárónál kapható EkoLine és EkoLine Alu ajtópanelek száznál is többféle mintát és rengeteg opciót kínálnak. Csak győzz választani!