Előzze meg a zümmögést, válasszon a legjobb szúnyoghálók közül!

Ha hiszi, ha nem, a szúnyogháló az egyik legfontosabb összetevője egy otthonnak. Mert lehet bármilyen szép a berendezés, ha az összképet tönkreteszi a szobába érkező rovarok tömege.

A fix keretes és rolós szúnyoghálók előnyei

A tökéletes nyílászárók kiválasztása nem elég egy otthon megtervezésénél, az is fontos, hová és milyen szúnyogháló kerül majd, hiszen ezekkel lehet kint tartani a hívatlan betolakodókat, a zümmögő rovarokat. Szúnyogháló és szúnyogháló között jelentős különbségek lehetnek. A fix keretes szúnyogháló például az olyan ablakokra jelenti a legjobb megoldást, ahol nem szeretnénk kihajolni, kiadni semmit, hiszen rögzítő fülekkel lesz rögzítve. Ezzel együtt ár-érték arányban remek választás, kifejezetten olcsón beszerezhető, beltéren és kültéren egyaránt eredményesen használható – utóbbi esetben olyat kell vásárolni, amely ellenáll a környezeti hatásoknak. A rolós szúnyogháló függőleges vagy vízszintes kialakítású, így olyankor, amikor nincs rá szükség, könnyedén eltüntethető a roló segítségével. Ezzel megoldottá válik az ablakpárkányon lévő növények locsolása, az ablak hozzáférhetősége takarítás során.


A toló és pliszé szúnyoghálók előnyei

Hasonlóan mobil megoldás a toló szúnyogháló, azzal a különbséggel, hogy itt a panel egyben marad, és oldalirányban mozgatva lehet azt eltenni az útból. Nagyobb felületek esetén van szükség erre a változatra, hiszen kifejezetten stabil megoldást jelent. A kezelése egyszerű, a redőnyök mellé is jól alkalmazható. Létezik egy és két tolópályás változat, utóbbi több variációs lehetőséget biztosít a felhasználók számára. Előnye, hogy könnyen leszedhető, eltehető, így időszakosan használható. A pliszé szúnyogháló egy modern megoldás, amely a háló plisszírozott kialakításáról kapta a nevét. Ez azt jelenti, hogy a védőfelület harmonikaszerűen nyílik és csukódik, emiatt helytakarékos. Egészen nagy felületekre is alkalmazható, végtelenül egyszerű kezelni, beállítani, és bármilyen nyílászáróra fel lehet szerelni mind vízszintesen, mind függőlegesen. Emellett a minőségi termékek strapabíróságára sem lehet panasz, a karbantartása, takarítása pedig könnyen megoldható. Ami az árát illeti, nem ez a legolcsóbb, ám praktikussága kárpótol ezért.


Tekintse meg további termékeinket