A csere a bontással kezdődik?

A csere a bontással kezdődik?

Sokakban nem teljesen tiszta, hogyan zajlik egy profi nyílászárócsere. Azért hangsúlyozzuk azt, hogy professzionális munkáról beszélünk, mert akadnak bőven negatív példák is a piacon. De mi most arra koncentrálunk, amiben a PET-RO – túl a szakszerűségen – kiemelkedő. Ez pedig a komplex szolgáltatás!

A történet Ádámnál és Évánál kezdődik!

A nyílászárók konkrét cseréje már a folyamat sokadik lépése. Előbb a régiek kibontása is sorban áll az elvégzésért, majd az újak előtt is rendezni kell a terepet. Viszont még mielőtt bárki kőműveskanalat vagy sittes zsákot ragadna a nulladik, megelőző, mindent megalapozó feladat az árajánlat elkészítése. Ebből indul ki minden. A terepszemle és az egyéni igények felmérése után nagyjából kikristályosodik az a kép, ami alapján a várható bekerülési költségek meghatározhatóak. Az, hogy mennyibe kerül egy komplett csere, ezerfüggvényes kérdés, viszont a részletek átbeszélhetőek, leegyeztethetőek, magyarul teljes egészében egyénre és helyzetre szabhatóak. Na és ezek után jönnek a fizikai munkálatok, amit a piacon szinte egyedülálló módon cégünk elvállal. Tehát sem külön kőművesre, sem egyéb szakmunkás segítségre nincsen szükség, mert mi szó szerint kézben tartjuk a folyamatot, a kezdetektől.


Miért jó döntés a komplexitás?

Azért, mert teljes rálátást biztosít minden egyes részfeladatra, egyúttal a kontroll, az irányítás és a megvalósítás szakasza is lényegesen produktívabb annál, mint amikor ismeretlen szakemberek garmada adja át egymásnak a kilincset és végzi el ilyen olyan módon a rá eső kötelezettséget.