A fantasztikus négyes

A fantasztikus négyes

A fantasztikus négyes

Köztudott tény, hogy a többrétegű ablakok értelemszerűen több üveglapból állnak össze, ezek között vákuum keletkezik, amely rengeteg pozitív hatással jár. A kulcsponti előny, hogy ezekkel még tovább csökkenthető az ablakon keresztül történő hőveszteség. Teljesen egyértelmű, hogy a rajtuk keresztül beáramló fényt is intenzívebben nyelik el, ennek köszönhetően nyáron kevésbé melegszenek fel az ilyen ablakokkal ellátott helyiségek.

Továbbá egy másik prioritásuk, hogy a multiplikált rétegezésen nehezebb belátni is, ezáltal lehetőséget teremt, hogy még inkább óvja a magánéletet a külvilágtól, emellett még függönyre vagy árnyékolásra sem kell külön költeni. Örömmel jelenthetjük be, hogy már a Salamander BluEvolution 92-es ablakunk is elérhető 4-rétegű üvegezéssel.


Mit tud a Salamander BluEvolution 92?

A BluEvolution Németországban készül, amely már önmagában garantálja a rendkívül magas színvonalat a profilgyártási folyamat ellenőrzésének és a magas színvonalú szabványoknak köszönhetően. „A” falvastagsági osztályú profillal installálják a kiváló minőség érdekében, amely egyesíti a jövőorientált csúcstechnológiát és a modern, gyakorlatias dizájnt az első osztályú ablakok új generációjában. Az optimalizált, hatkamrás profil 92 milliméteres beépítési mélységgel ragyogó hőszigetelést és kiváló energiahatékonyságot eredményez. A BluEvolution 92 napjainkban az egyik legjobb döntés nyílászáró fronton építkezés, átalakítás vagy felújítás során. 100 százalékban újrahasznosítható – a BluEvolution 92 a jövő ablakrendszere. A rendszer jellegzetessége a rendkívül hófehér szín és a profilok fényessége.