A háromrétegű szerkezetekhez válassza a Kwadro kilincseit

A háromrétegű szerkezetekhez válassza a Kwadro kilincseit

A háromrétegű szerkezetekhez válassza a Kwadro kilincseit

A PET-RO Nyílászárónál minden ügyfél esetében igyekszünk megtalálni a lehető legjobb megoldást, tanácsokkal, tippekkel ellátni vásárlóinkat. Az egyik ilyen javaslatunk, hogy a háromrétegű szerkezetek, ablakok és ajtók esetében érdemes a Kwadro kilincseit választani.

Miért válasszuk a Kwadro kilincseit?

A Kwadro kilincsek új szereplők a nyílászárók és kiegészítők piacán. Modern, négyszögletes megjelenésük kiválóan beilleszthető egy látványos enteriőrbe. A kilincsek kiváló minőségű anyagból készülnek, így hosszú évekre megoldást jelentenek, a karbantartással nem kell törődni. A kilincs helyzete 45 fokonként változtatható, ez a lehető legpontosabb beállítást teszi elérhetővé. A Kwadro termékei tökéletesek otthonok, lakások, irodák, közüzemi épületek számára egyaránt. A brand ismert a kifogástalan minőségre való törekvéséről, ezt kiemelkedő értékeik között tartják számon. A tartósságra garanciát vállalnak, ezért is alkalmazható eredményesen az általuk gyártott kilincs a háromrétegű szerkezetek mellé.


Miért előnyösek a háromrétegű szerezetek?

Bár ezek a megoldások nehezebbek, ez azzal jár, hogy a lehető legerősebb keretanyagokat használják hozzájuk, ez növeli az ellenállóságukat, élettartamukat. Nem torzulnak, nem változnak, nem repednek, nem törnek. A szerkezeteknél prémiumkategóriás elosztósávokat alkalmaznak, amelyek ellenállnak minden külső behatásnak, időjárásnak és UV-sugárzásnak. Azt talán mondani sem kell, hogy ezen eszközök energiahatékonysága magasabb a kétrétegű megoldásokénál. Háromrétegű szerkezetet választani mindig, mindenki számára megéri, ezek mellé pedig érdemes a Kwadro kilincseit beszerezni.