Mikor javasolt az alumínium nyílászárók választása?

Bár az alumínium nyílászárók nem a legelterjedtebbek, ez csak azért lehetséges, mert kevesen ismerik az előnyeiket. Pedig ezek a legmegbízhatóbb megoldások az élettartam és a stabilitás szempontjából.

Kiemelkedő hangszigetelő tulajdonságok

Az alumínium nyílászárók kevésbé elterjedtek hazánkban, sokkal többen választják az árban kedvezőbb műanyag megoldásokat. Mégis van helye a kínálatban az alumíniumból készül ablakoknak és ajtóknak, melyek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeket a másik két alapanyag nem mondhat a magáénak. A legfontosabb: az alumínium nyílászárók rendelkeznek az élettartam és a stabilitás tekintetében a legjobb tulajdonságokkal, ennek köszönhető, hogy az árukat tekintve magasabb kategóriába tartoznak. Erre a szegmensre is igaz, hogy érdemes a megbízható, elismert gyártók termékeit választani, ezek jelentenek garanciát a minőségre. Jó hír viszont, hogy hőszigetelés és dizájn szempontjából a mai elvárásoknak megfelelő konstrukciók között lehet válogatni, míg a hangszigetelő tulajdonságai kiemelkedőek.


Az alumínium nyílászárók a legstrapabíróbbak

Sokan hiszik, hogy lakóházakra nem javasolt ez a változat, ám ez tévhit: az alumíniumból készült nyílászárók ugyanolyan otthonossá tehetik a házat, lakást, mint a műanyag vagy a fa eszközök. Főleg akkor, ha az egész dizájnt ehhez alakítja az ember. A fémes megjelenés egyre divatosabb, a modern megoldások egyike, ebbe tökéletesen beleillik egy alumínium ajtó és ablak. Ha hozzátesszük, hogy ezek színezhetők, matricázhatók, még inkább személyre szabható választást jelentenek. Ha olyan helyre keres nyílászárót, ahol biztosan sok külső behatásnak lesznek kitéve, az alumínium jelenti a legjobb választást. Fél a rozsdától? Felesleges, mert a felületkezelésnek köszönhetően ez nem fenyegeti a minőségi termékeket. Éppen ezért nem kell nagy karbantartási költségekkel számolni, ráadásul az alumínium újrahasznosítható, így környezettudatos választás. Kínálatunkban több remek termék sorakozik. Az MB86 az első olyan alumíniumrendszer, amely a kiváló hőszigetelő anyagnak számító aerogélt használja. Az MB70 hő- és hangszigetelést igénylő kültéri építkezéseknél főnyeremény, a Decalu 110 acélos megjelenése miatt különleges, a Despiro bejárati ajtók pedig azoknak való, akiknek az esztétikai tulajdonságok kiemelkedően fontosak.


Forgalmazott alumínium nyílászárók


Katalógus