Bevált márkaminőség a ház és a lakás bejáratához is

Bevált márkaminőség a ház és a lakás bejáratához is

Bevált márkaminőség a ház és a lakás bejáratához is

A ház bejárati ajtaja legyen egyedi. Illeszkedjen a ház stílusához, de legyen különleges, hisz a tulajdonos stílusát is hűen reprezentálja, egyben otthonunk névjegykártyájaként is szolgál. A bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági követelményeknek kell megfelelnie, és fontos, hogy jó hőszigetelési értékeivel az energia-megtakarítást is segítse.

Amennyiben családi háza vagy lakása bejárati ajtóját a bevált Hörmann-minőségben szeretné realizálni, akkor a Thermo65 és Thermo46 verziójú acél Hörmann bejárati ajtók kiváló alternatívaként szolgálhatnak. A PET-RO Nyílászárónál választhatóan RC 2 biztonsági felszereltséggel is kaphatóak, ami még biztonságosabb érzést biztosít az otthonában.

Acél bejárati ajtók

A Hörmann acél ajtók széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére. A rendkívül kedvező ár-érték aránnyal rendelkező ajtókhoz alapkivitelként jár a biztonságot nyújtó többpontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően pedig energiát takarítanak meg. További jellemzők a kívül-belül egy síkot alkotó ajtófelület, a betörésgátló reteszelés, a szilánkmentes üvegezés, amelyek együttesen garantálják a magas fokú biztonságot.


Thermo65

Ha kiváló minőségű és egyben attraktív ajtóval szeretné felszerelni családi háza bejáratát, akkor a Hörmann Thermo65 a legjobb választás. A teljes felületű, PU keményhab-töltetű, 65 milliméter vastag acél ajtólap és a kompozit anyagú belső szárnyprofil együttesen szavatolják, hogy a hideg biztosan kint maradjon. A 13 vonzó motívum, 16 kedvező árú szín és 5 Decograin dekor garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző megoldást.

Thermo46

Amennyiben lakása számára keres magas minőséget, jó hőszigetelési értéket, megbízható biztonsági felszereltséget és nagy választékot képviselő bejárati ajtót, különösen kedvező ár-érték arányban, akkor a Thermo46 fantázianévre hallgató Hörmann bejárati ajtó jelenti a legmagasabb szintű lehetőséget.