Csak egyszerűen – minden egy helyen a PET-RO szakembereinél

Csak egyszerűen – minden egy helyen a PET-RO szakembereinél

Csak egyszerűen – minden egy helyen a PET-RO szakembereinél

A nyílászárócsere összetett feladat, nem véletlen, hogy sokan félnek elkezdeni ezt a felújítási munkálatot. Gyakran meglepődnek a megrendelő, hiszen a nyílászárócsere általában nem jár együtt a javítási munkálatokkal, valamint a hulladék elszállításával, ami plusz feladatot jelent számára. De nem akkor, ha a PET-RO Nyílászárót választja!

Hogy elmaradjon az idegbaj

Említünk egy példát, ami rengetegszer előfordul nyílászárók cseréje során. Mire megérkezik a szakember, a tulajnak ki kell bontania a régi ablakokat és ajtókat, majd ki kell alakítania az új nyílászárók helyét. Ez kőművesmunka, amelyet érdemes szakemberre bízni, rutin nélkül bátor vállalkozás belekezdeni. Szóval megérkezik a nyílászárós, egy nap alatt beszereli a rendelt termékeket, majd elköszön – a tulaj pedig ottmarad levert falakkal, sittel az udvarán. Amikor ez tudatosul benne, tisztelet a kivételnek, de először idegbajt kap, majd elkezd számolgatni, mennyi idő és pénz lesz, mire valaki visszaállítja az eredeti állapotot az otthonában. Ezt a problémahalmazt vállalja át a PET-RO Nyílászáró, amely teljes körű szolgáltatást nyújt.


Minden egy kézben

Az együttműködés nálunk az árajánlat elkészítésével, illetve műszaki tanácsadással kezdődik, ekkor beszéljük meg a részleteket. Ha van erre igény, elvégezzük a nyílászárók bontását, kialakítjuk az új ablakok és ajtók helyét, majd szakszerűen be is építjük azokat. Ez már eddig is több, mint amit más hasonló vállalkozások csinálnak, azonban nem minden! Ha a helyükön vannak a nyílászárók, elvégezzük a teljes visszajavítást, azaz a gipszkartonozást, a glettelés, illetve az élvédők felhelyezését. Ha mindennel megvagyunk, akkor távozás előtt elszállítjuk az összes hulladékot, ami a munkálatok során keletkezett. Jól hangzik? Kérj tőlünk ajánlatot!