Egy életre szól!

Egy életre szól!

Egy életre szól!

Hazánkban szinte nem is találkozunk a fa és műanyag darabokon kívül más konstrukciókkal. Szerencsére viszont ez változni látszik, egyre nagyobb teret hódítanak az alumínium nyílászárók is. Lakásfelújítás alatt viszont érdemes komolyan fontolóra vennünk ezeket, hiszen számtalan előnyük van a megszokott két másik típushoz viszonyítva.

Alumínium – a tartósság jegyében

Azoknak, akik szerint a műanyag nyílászárók viszik a pálmát élettartam tekintetében, nem árt, ha szétnéznek kicsit az alumínium darabok között is. Bár a műanyag nyílászárók nem rozsdásodnak, korrodálódnak vagy korhadnak el, nem jelenti azt, hogy ezek lennének a leginkább strapabíróak, hiszen ugyanezek a tulajdonságok az alumínium nyílászárókról is elmondhatóak. Itt viszont egy hatalmas pluszt jelent, hogy ezek nehezebben törnek, mint műanyag társaik, valamint egyszerűbben is javíthatóak. Ráadásul hangszigetelés tekintetében messze a legjobb választást jelentik, így különösen ajánlottak a zajosabb környéken élőknek. Nem véletlen tartoznak magasabb árkategóriában, hiszen láthatjuk, hogy két kategóriában is viszik a prímet a nyílászárók terén. Hőszigetelésük pedig ugyanazt a színvonalat garantálja, mint azt a fa és műanyag nyílászáróknál megszokhattuk.


Futurisztikus dizájn és letisztult tervezés

Egy másik hatalmas pozitívuma ezeknek a nyílászáróelemeknek pont a ritkaságukban rejlik. Egy ilyen ablak garantáltan megragadja majd a tekinteteket a szokványos nyílászárók soraiból kilógva, ráadásul fémes hatásuknak köszönhetően a lehető legjobb választást jelentik a futurisztikus épületekhez, így akiknek fontos a modernitás, nem is képzelhetnének el jobb választást okosházuk díszítőelemeiként.