Egyedi méretben rendelnél? Három ok, amiért megéri minket választani!

Egyedi méretben rendelnél? Három ok, amiért megéri minket választani!

Egyedi méretben rendelnél? Három ok, amiért megéri minket választani!

A nyílászárócsere nagy döntés, jelentős anyagi beruházás, amelyre nehezen veszi rá magát az ember. Pedig megéri, minden mérés és kutatás ezt támasztja alá, hosszú távon ez a leginkább költséghatékony megoldás. A PET-RO Nyílászárónál odafigyelünk rá, hogy a lehető legteljesebb szolgáltatást kapják az ügyfeleink – mutatunk 3 okot, amiért megéri minket választani, ha a nyílászárókra egyedi méretekben van szükség.

1. Gyorsaság

Kezdhettük volna a minőséggel is, mint érték, ám mivel ez teljesen egyértelmű minden termékünk és szolgáltatásunk esetében, nem így tettünk. A gyorsaság viszont olyan extra, amellyel kevés helyen találkozik az, aki egyedi méretben szeretne nyílászárókat rendelni otthonára. A legtöbb helyen minimum négy, de inkább hat-nyolc hét, mire leszállítják a kért ablakokat és ajtókat, nálunk viszont mindössze 10 munkanap alatt lezajlik a gyártási folyamat. Egy nyílászárócserénél, egy építkezésnél ez a gyorsaság rengeteg spórolást jelenthet.


2. Precizitás

Az egyedi méretek esetében fontos elvárás, hogy azok egészen pontosan legyenek legyártva. Pontosan tudjuk, hogy minden centi számít, ezért munkatársaink az árajánlat készítése után műszaki tanácsadással segítik megrendelőinket, majd ha minden igényt pontosan tisztáztak, személyesen mérnek le minden helyet, ahová így a lehető legpontosabb ablakok, ajtók, kapuk, redőnyök vagy éppen szúnyoghálók készülhetnek el. Ismerjük a mondást, miszerint „a jó szabó kétszer mér, egyszer vág” – mi is ebben hiszünk az egyedi méretű nyílászáról esetén.

3. Kedvezmények

Az egyedi méretek mindig speciális gyártási körülményeket, ezáltal költségesebb eljárást jelentenek – de nem a PET-RO Nyílászárónál. Mi egy ilyen megrendelés esetén nem a szemfényvesztésben hiszünk, ehelyett valós kedvezményekkel segítjük a lehető legjobb megoldás kiválasztását. Az aktuális akcióinkról, vásárlóbarát megoldásainkról érdemes rendszeresen érdeklődni, hogy felvázolhassuk az aktuális helyzetet és lehetőségeket.