EkoLine és EkoLine Alu – panelek a szivárvány minden színében

EkoLine és EkoLine Alu – panelek a szivárvány minden színében

EkoLine és EkoLine Alu – panelek a szivárvány minden színében

Ismered az érzést, amikor megtalálod a tökéletes nyílászárót, bejárati ajtót, ám az nem kapható az általad megálmodott, az otthonod összképébe tökéletesen illő színben? Ha még nem, akkor már nem is kell megismerned, hiszen a PET-RO Nyílászárónál kapható EkoLine és EkoLine Alu ajtópanelek száznál is többféle mintát és rengeteg opciót kínálnak. Csak győzz választani!

A szivárvány minden színében

Egyre nehezebb feladat a tökéletes nyílászárók kiválasztása. Régen nem volt ennyi szín, sem ami a falakat, sem ami a tetőfedésre használt anyagokat illeti, így kevesebb olyan megoldás akadt, amihez meg kellett találni a tökéletesen illeszkedő nyílászárókat. Napjainkban azonban folyamatosan jönnek az új színek, mintázatok, a ház összképét pedig szeretné mindenki megteremteni. Ehhez az kell, hogy a bejárati ajtó is beleilljen a látványba, amihez olykor speciális színek megtalálására van szükség. Míg korábban ez fejtörést okozott, a cégünknél is kapható EkoLine és EkoLine Alu esetében ez nem jelent gondot, mivel ezek a kollekciók száznál is többféle mintát és rengeteg opciót kínálnak.


Mit kell tudni az EkoLine panelekről?

Az EkoLine egy műanyagajtó, amely kiváló minőségű PVC-ből, HPL-lapokból készül, kinézetre viszont fahatású. Az EkoLine Alu termékcsaládban ezzel szemben kötegelt paneleket találunk alumíniumlemezből, ezáltal ötvözve a népszerű mintákat és az anyagra jellemző tartósságot. Jó hír, hogy a panel felületeinek akár a rozsdamentes acélbetét is választható. Az üvegezés szintén lehet változatos, van matt üvegből, dekorüvegből, kétoldalú tükörből készített opció, de az is eldönthető, hogy inox betéttel vagy anélkül kéri valaki a bejárati ajtóját. Ahogy pedig említettük, a gazdag színválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja kedvenc modelljét: az EkoLine panelek az Aluplast és a Salamander színeiben, míg az EkoLine Alu panelek a RAL színskála szerint választhatók.