Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

EvolutionDrive 82 – a helytakarékos és biztonságos ajtórendszer

EvolutionDrive 82 – a helytakarékos és biztonságos ajtórendszer

Egy emelő-toló ajtórendszer rengeteg belső teret spórolhat meg a kivitelezés során, de csak akkor, ha megfelelően működtethető, illetve a tökéletes szigetelés mellett az elvárt biztonsági szintet is garantálja. Az EvolutionDrive 82 éppen ilyen!

Felhasználóbarát és biztonságos

Szeretne egy olyan emelő-csúszó, emelő-toló ajtórendszert, amely lehetővé teszi a szemet gyönyörködtető, nagyfelületű üvegezés kialakítását, a felhasználóbarát működtetést, és jó termikus paraméterekkel rendelkezik? Az EvolutionDrive 82 ebben a legjobb! Jellegzetessége az alacsony küszöbérték, ez teszi lehetővé az akadálymentes építési megoldások alkalmazását, ami fontos lehet közintézményekben, kórházakban, de családi házak esetében is. Az EvolutionDrive 82 kiemelkedő tulajdonsága a biztonság: a betörések megakadályozása miatt az ajtót a központi tömítésen belül ellátták egy kiegészítő csavarral a rögzített és a csúszó alkatrész esetében egyaránt. Ezzel válik elérhetővé a kompromisszum nélküli beépítés, valamint a biztonságos lakókörnyezet kialakítása.


Helytakarékos szerkezet

Az EvolutionDrive 82 népszerű megoldás a teraszajtók esetében. A dizájn tekintetében rengeteg a lehetőség, a választható dekorfólia jól párosítható a homlokzat színvilágához. Az innovatív profilkiképzés és az optimalizált tömítés közösen valósítja meg a kiemelkedő hő- és hangszigetelést, amely hatalmas érték egy nyílászáró esetében. Az emelő-toló ajtórendszer ellenáll az időjárás viszontagságainak, erre a tökéletes tömítés jelenti a garanciát. Ehhez ráadásul elegáns, visszafogott megjelenés párosul, a praktikus szerkezet pedig hatalmas potenciált rejt a tervezési folyamat során, értékes belső teret spórol meg az élettérből.