Természetes fa nyílászárók, modern kialakítás

Melyek a fa nyílászáróink legnagyobb előnyei?

Természetes fa nyílászárók, modern kialakítás

Melyek a fa nyílászáróink legnagyobb előnyei?

Ha valaki szereti a természetességet, nem kérdés, hogy a fa nyílászárók mellett teszi le a voksát. Hiába évszázados ez a megoldás, nem ment ki a divatból, és a hatékonyság szempontjából is remek választás.
Alábbi termékeinket különféle méretekben, színekben rendelheti meg tőlünk kedvező áron, akár többszáz féle kombinációból válogatva házhozszállítással. Amennyiben teljeskörű csere szolgáltatásunkat is igénybe venné és érdekli a kivitelezés is kérjen egyedi árajánlatot kollégáinktól elérhetőségeink valamelyikén!

WoodLine modellek

A WoodLine ajtókollekciót a modern és praktikum híveinek hoztuk létre hagyományos anyagokon alapuló megoldások. Vannak kicsit egyszerűbb, mart ajtók üvegezésű minták vagy modellek közül választhat.

A kiváló minőségű lakkoknak köszönhetően az ajtó ellenáll a külső hatásoknak és könnyen karbantartható.


EkoVitre modellek

Ez nem csak a stílus és az elegancia, hanem a biztonság és az energiahatékonyság is.

A 36 mm vastag paneleket VSG biztonsági üveglapból készülnek, amelyek közül az egyik homokfúvott mintázatú.

A panelek kiváló minőségű anyagokból készülnek, garantálja az esztétikus megjelenést és a tartósságot.

A kínálatunkban található nagyon nagy számú formatervezés hatalmas mennyiségű elrendezést tesz lehetővé.

Az EkoVitre ajtólapok nemcsak díszek, hanem kiváló hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonságaik vannak.


Classic modellek

Az egyszerűséget, eleganciát és természetességet értékelő vásárlók számára készültek.

Az egyedi stílus, szokatlan dekorációs formák, különlegesen válogatott anyagok és modern a technológiák hosszú évekig garantálják a használatukat.

A faajtók nagy előnye a nagyon jó hőszigetelés.

Az alumínium vagy műanyag ajtók esetében a fa jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy segítenek fenntartani az épületen belüli állandó hőmérsékleti szintet, ami hozzájárul az alacsonyabb hőmérséklethez fűtési költségek.

A faajtók elegánsan néznek ki, és különféle fából készülhetnek, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen típusú épületbe és homlokzati stílusba.


Válasszon fa nyílászárók profilja közül!

Esperia Life profilok

Naturo profilok


Ajánlatkérés küldése

  Tervrajz/műszaki rajz csatolása
  Fájlformátum: PDF, JPG, PNG, DOC, DOCX | Fájlméret: max 5 Mb


  Nincs szebb a szépen megmunkált fa nyílászárónál

  Az emberek évszázadok óta használnak fából készült nyílászárókat, mégsem lehet azt mondani, hogy elavult lenne a technológia. Hogy is lehetne, amikor az anyagok, a felületkezelés, a kialakítás folyamatosan megújult, modernizálódott az évek során, ennek köszönhető, hogy a jelenkor igényeinek, a szigorú szigetelési elvárásoknak is tökéletesen megfelelnek a fa ablakok és ajtók. Hogy mik ezek az előnyök? A legfontosabb a természetes megjelenés, ami segít az otthonos környezet kialakításában. A szépen megmunkált fa látványa megnyugtatóan hat, akkor is, ha egy szekrényről, asztalról van szó, de akkor is, ha a nyílászárókról beszélünk. Minden ház vagy lakás egyedi külsőt kap általuk, nincs ugyanis két teljesen egyforma mintázatú fából készült nyílászáró. Ezt a kijelentést a festési és lazúrozási eljárások csak megerősítik, a felületkezelés pedig védelmet jelent a rovarok, a bogarak, a gombák, a napsütés és az időjárás ellen is.


  Sokat fejlődött a gyártási technológia

  A fa nyílászárók ugyan kicsivel drágábbak, mint a műanyagból készült megoldások, az árkülönbség szinte jelentéktelen, ha hosszú távban, évtizedekben gondolkozik az ember. Mert lehet, hogy a jelenben meg lehet spórolni valamennyit az olcsóbb megoldással, de nem biztos, hogy megéri, ha utána emiatt nem érzi magáénak az otthonát valaki. Ha minőségi gyártó termékeiből válogatunk, a tartóssággal sem lesz gond, azzal együtt, hogy a fával törődni kell, illik azt ápolni. Mivel a fa nyílászárók között jelentős különbség lehet, érdemes szakemberrel egyeztetni – kollégáink készségesen segítenek a kérdések megválaszolásában. Általánosságban elmondható, hogy a gyártási technikák fejlődésével a fa ablakok és ajtók élettartama is jelentősen megnőtt. Nem kell félni sem a hibás, sem a szabálytalan, csúnya részektől, ezeket eltávolítják a kialakítás során. Cégünk két megbecsült gyártó, a Naturo és a WoodLine termékeit forgalmazzuk, előbbi az ablakok, utóbbi az ajtók piacán számít tapasztalt szereplőnek. Nem véletlen, hogy mi is őket választottuk!


  Forgalmazott fa nyílászárók


  Katalógus