Féláron?

Ablak- és ajtócsere féláron?

Ablak- és ajtócsere féláron?

Ha évek óta tervezed a cserét, itt a legjobb alkalom: az Otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően most visszakapható akár a teljes költség 50 százaléka, azaz féláron megúszható a felújítás. Ha segítség kell, a PET-RO Nyílászáróra lehet számítani!

Kár halogatni a cserét

A nyílászárócsere senkinek nem a kedvenc elfoglaltsága, ezt állíthatjuk. Megéri viszont elgondolkozni a felújítás szükségességén, hisz az új ablakokkal és ajtókkal rengeteg pozitív hozadék jár. Mire gondolunk? Alapvetés, hogy jobb lesz a ház vagy a lakás hő- és hangszigetelése, amely a komfortérzet miatt fontos, de a rezsiköltségen is jelentőset csökkent. Emellett, azaz éppen ezzel összefüggésben azt is tudni kell, hogy az új nyílászárók jelentőset dobnak egy ingatlan értékén. Mindent összevetve tehát akkor is érdemes ezen átesni, ha hosszú távra tervezünk egy régi ablakokkal és ajtókkal rendelkező házban, de akkor is, ha befektetési céllal, haszonnal szeretnénk túladni rajta. Egy ilyen felújítás viszont sokba kerül – legalábbis így volt eddig.


Kapható segítség

A nyílászárócsere költségét viszont meg lehet felezni az Otthonfelújítási támogatással. Erről mi is írtunk már, de a hírekből is biztosan ismeri a többség a részleteket. A lényeg, hogy a ház- vagy lakásfelújítás esetén, a kiszabott feltételek teljesülését követően visszaigényelhető a felújításra fordított összeg fele, de maximum hárommillió forint. Egy nyílászárócsere így megoldható 50 százalékos kedvezménnyel, azaz ha eddig nem futotta rá, most érdemes még egyszer átszámolni a családi kasszát. A PET-RO Nyílászárónál már rutint szereztünk a támogatáshoz kapcsolódó papírmunkában, így mindenben segítünk, hogy végül az ügyfél járjon a legjobban.