Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

Főnyeremény a PVC ragasztó

Főnyeremény a PVC ragasztó

Tartós, mosható, időjárásálló, nem szennyeződik, nem színeződik – a PVC ragasztó, amelyet legtöbbször a párkányok és nyílászárók csatlakozásához használunk, igazi főnyeremény a mindennapi munkában.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

A PET-RO Nyílászáró egyik nagy előnye, hogy nemcsak nyílászárókat árulunk, de ha kell, be is szereljük azokat. Szakszerűen, pontosan, hiba nélkül. Ebbe természetesen beletartozik a bontás, majd a teljes visszajavítás, ha ez az ügyfél igénye. A munkálatok során nagy segítségünkre van a PVC ragasztó, amely nem csak a mi feladatukat könnyíti meg, de a háztulajdonosok szempontjából is kiváló választás a nyílászárók körüli munkálatok során. Minden tulajdonsága alkalmas erre.


Műanyag nyílászáróhoz kiváló a PVC ragasztó

A napi munkában a PVC ragasztót leginkább a párkányok és a nyílászárók csatlakozásához használjuk vízszigetelés végett, de a visszajavítás során, a takarólécezés felhelyezésénél is jól jön. Tartós, mosható, festhető megoldás, amely nem szennyeződik és nem is színeződik. Eredményesen megvalósítható vele a gyors szerkezeti ragasztás kemény PVC anyagokon. Mivel a ragasztó kifejezetten időjárásálló, egyaránt alkalmas ablakok, kiegészítő profilok, redőnyalkatrészek, ereszcsatornák és csövek ragasztására. Különleges jellemzői közé tartozik, hogy a csapadék és a szélsőséges hőmérséklet mellett az UV-sugárzásnak is ellenáll, alkalmazása pedig kifejezetten gyors. Ezzel megoldható, hogy nem csak alapos, de szélsebes munkát is végezzünk ügyfeleinknél.