Gyorsabb kapunyitás, több kényelem, okosabb funkciók

Gyorsabb kapunyitás, több kényelem, okosabb funkciók

Gyorsabb kapunyitás, több kényelem, okosabb funkciók

A szekcionált garázskapuk kinyitása nem igényel plusz helyet a garázsban és a garázs előtt, hiszen függőlegesen felemelkednek a telepített sínrendszernek köszönhetően. Ez lehetővé teszi a maximális helykihasználást és a teljes komfortérzetet a felhasználó számára. Ne sajnálja magától ezt a kényelmet!

Jó érzés egy Hörmann szekcionált garázskaput a magunkénak tudni

A Hörmann szekcionált garázskapu bármilyen garázsnyílásba beépíthető, és 14 centiméterig nagyobb áthajtószélességet biztosít, mint egy normál billenőkapu. Ezen felül a négy oldalon elhelyezkedő, tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek hála masszív, optimálisan ellenáll a külső környezeti hatásoknak is. Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a Hörmann márkanév egyet jelent a valódi minőségi termék ikonikus szimbólumával. A több mint 80 éves kapu- és meghajtásgyártási tapasztalat, a mintegy 20 millió eladott kapu és meghajtás európai szinten piacvezetővé tette a német családi vállalkozást – amely termékei a PET-RO Nyílászárónál is elérhetőek.


Márkaminőség több generáció számára

A hosszantartó, valós feltételek melletti tesztelés szavatolja a bevált sorozatgyártású termékek Hörmann-minőségét. Pontosan ezért és természetesen a kiváló műszaki megoldásoknak, valamint a kompromisszum nélküli minőségbiztonságnak köszönhetően a Hörmann 10 év jótállást ad minden szekcionált kapura és 5 évet a meghajtásokra.

További érvek a Hörmann mellett

Az összes kapu és meghajtás Németországban, a DIN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint készül, és teljesíti a 13241-1 számú Európai Szabvány összes követelményét. Ezáltal a folyamatos innovációs fejlesztések mellett garantált, hogy egy Hörmann szekcionált garázskapu megvásárlásával páratlan megoldás kerül a vevő birtokába, amit tovább fokoz az energiatakarékosság, a hatékony hőszigetelés, a hosszantartó, optimális védelem, az esztétikum, a biztonság és a kényelem együttes kombinációja.