Ha a komfort kiemelten fontos!

Ha a komfort kiemelten fontos!

Ha a komfort kiemelten fontos!

Ha magas minőségi igényekkel és kiemelkedő innovációs elvárásokkal rendelkezel, és otthonod kialakításában elsődleges prioritásként kezeled a lehető legmagasabb kényelmi szint elérését, akkor a Siegenia Eco Pass emelő-toló vasalatra van szükséged, a Siegenia brand ugyanis olyan termékek széles portfóliójával áll a vásárlók rendelkezésére, amelyek egyértelműen plusz értékeket kínálnak a nyílászárók felhasználásához.

A komplex nyílászáró-technika

A Siegenia a Titan, Alu és Portal, valamint Aero és Drive termékcsoportjaival világszinten a vasalat- és épülettechnikai termékek vezető importőrei közé tartozik. A kínálat ezen kívül lefedi az ajtókhoz való modern zárórendszerek, a betörésbiztonság és az ablakszerelés teljes területét, tehát egy komplex és magas szintű szortimentet ajánl a gyártók, tervezők, építészek, valamint az igényes felhasználók számára a nyílászáró vasalattechnikától az automatizált ház épülettechnikai megoldásain és a betörésvédelmen át a szellőztetők teljes rendszeréig, beleértve a több ponton záródó rúdzárak lehetőségeit, valamint a menekülő ajtó- és automata zárak komplex tárházát.


Mindent tud a Siegenia vasalat

Esztétika? Dizájn? Biztonság? Kényelem? Minőség? Mindez egyben, megspékelve a komfortos és tágas tér szabadságélményével. Illetve azzal, hogy jól érezd magad a lehető legoptimálisabb felhasználói előnyök tengerében fürdőzve, és a védelmen át a minőségi, felhasználóbarát, tágas otthon életérzésig, valamint professzionális kezelői kényelemig tényleg mindent a birtokodban tudhass.