Ha minket választasz, semmi dolgod nem lesz!

Ha minket választasz, semmi dolgod nem lesz!

Ha minket választasz, semmi dolgod nem lesz!

Ha minket választasz, semmi dolgod nem lesz!

Ha minket választasz, semmi dolgod nem lesz!

A beszerzés minden felújítási, javítási feladat első lépése. Sokan azt gondolják, hogy ez a legfontosabb mindközül, a többi már csak részletkérdés. Tény, egy cseppet sem mellékes, hogy végül milyen típusú termékre esik a választás, ugyanakkor az is vitathatatlan, hogy ez pusztán az első lépés, hiszen a beszereltetés, azaz a szakmunkák elvégzése még hátra van. Na, és ez az, aminek a profi kivitelezésére akárki nem képes!

Minden szakmunka pipa, nincs kivétel!

A PET-RO Nyílászárónál nincsen olyan szakmai feladat, kihívás, amit ne teljesítenénk. Az adott modell kiválasztása, végül megvásárlása, ahogy arra fentebb is utaltunk, az első lépések egyike. Roppantul fontos, hogy a kiszemelt nyílászáró prémium minőséget testesítsen meg, és olyan jövőképet biztosítson, amiben főszerepet játszik a megbízhatóság, a biztonság, a tartósság és a helytállás. Viszont ahhoz, hogy ezek az előnyök nap, mint nap élvezhetővé váljanak, nélkülözhetetlen a beszereltetés, azaz a csere kivitelezése. Ez nem olyasvalami, amit bárki saját kezűleg elvégezhet, mert a katasztrofális végeredmény ebben az esetben épp úgy borítékolható, mint a garancia elvesztése. Ám felesleges is erről külön gondolkodni, lévén nálunk minden szakfeladat egy kézben csoportosulhat. Ez már önmagában biztosíték a minőségi végeredményre.


Mi következik az igényekkel megegyező beszerzés után?

A kérés szerint műszaki tanácsadással megtámogatott nyílászáró-beszerzés után jön a gyakorlati szakasz, amiben a munka a beépítésről szól. Ez jelentheti komplex rendszerek kiépítését, vagy már meglévő ablakok, ajtók kibontását, lecserélését. Nagyon fontos, hogy a munkánkat úgy végezzük, hogy azzal nem hátráltatjuk az ingatlanban élők mindennapjait, ezen túl a precizitás épp úgy evidencia az esetünkben, mint a gyorsaság. Többször is ellenőrizzük a munkánk gyümölcsét, és ha valamilyen extra fejlemény bukkan fel, akkor azt sebesen orvosoljuk. A beépítés során természetesen óhatatlanul keletkezik hulladék, aminek az elszállításáról szintén gondoskodunk, mégpedig szelektív formában. Azaz a környezet védelme mind közvetlen, mind közvetett módon megvalósul. Ha az ablakok, ajtók már a helyükön vannak, akkor némi ráncfelvarrás következik, azaz glettelés, gipszkartonozás, élvédők felhelyezése, hogy a végeredmény ne csupán funkcionalitás terén teljesítsen a maximumon.

És ennyi! Ennyire egyszerű és nagyszerű – legalábbis vásárlóként mindenképpen, mivel a kivitelezés minden egyes fázisáért mi vállalunk felelősséget. Nincsen idegeskedés, nincsen feszültség, nincsen idő- és energiapazarlás, nincsen rombolás, nincsen rumli, rendetlenség, magára hagyott szemétkupacok. Sokan ezektől tartanak a legjobban, és konkrétan félnek belevágni a nyílászárók korszerűsítésébe, mert aggódnak, hogy milyen körülmények fogadják majd őket. Cégünk nemcsak a termékpaletta tagjainál borítékol prémium minőséget, hanem a szakmunkák elvégzése során is, aminek köszönhetően a nyílászárócsere valóban azzá válhat, ami: egy örömteli, számtalan pozitívumot, előnyt tartogató befektetéssé, amely mind rövid, mind hosszú távon garantáltan megtérül.