Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

Hörmann: vezető európai brand

Hörmann: vezető európai brand

A Hörmann márkanév megkerülhetetlen a garázskapuk, ajtók és meghajtások piacán, az 1935-ös alapítás óta eltelt évtizedekben Európa piacvezető brandjévé váltak. A német cég minőségbiztosítási rendszere minden egyes modellnél garantálja a tökéletességet.

Nyolcvanöt év tapasztalatával

Ha azt mondjuk, német minőség, az a legtöbb szegmensben felsőkategóriás termékeket jelent, nincs ez másként a nyílászárók terén sem. Ám a Hörmann márkanév ennél is kiemelkedőbb helyet foglal el, gyakorlatilag ez az első márka a legtöbb magyarnál, amikor a garázskapuk, ajtók, valamint meghajtások kerülnek szóba. A „Hörmann garázskapu” kifejezés szókapcsolattá vált, ezt a családi tulajdonban lévő, világszinten jegyzett vállalkozás az 1935-ös alapítás óta eltelt értékteremtő munkájával érte el. A világ negyedik legnagyobb ajtógyártójáról beszélünk, Európában pedig piacvezetők. A Hörmann tíz ország (Németország, Lengyelország, Hollandia, Ausztria, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Egyesült Államok, India, Kína) huszonhat ultramodern gyárában végzi a gyártási folyamatokat, amelyben több mint hatezer alkalmazott vesz részt. Eredményességüket jelzi, hogy a bevételeik dollárban kifejezve is milliárdos nagyságrendűek, jelentőségüket pedig az mutatja, hogy korábban a Forma–1-es legenda, az autóversenyző Michael Schumacher volt a cég reklámarca.


Tízéves jótállás a biztosíték

A Hörmann család hatalmas hangsúlyt fektet a minőségre, ez a hazánkban forgalmazott termékeiken is látszik. A kapu- és meghajtásgyártási tapasztalatuk minden eladott darabon utolérhető, a folyamatos fejlesztésekkel és innovatív megoldásokkal pedig képesek kiszolgálni a változó és növekvő vásárlói igényeket. Saját fejlesztésű és gyártású modelljeik szigorú minőségellenőrzésen esnek át, az egyedülálló megoldások pedig garantálják a biztonságot, ami egy nyílászáró esetében kiemelkedő elvárás. Bíznak a termékeikben, ezt jelzi, hogy a Hörmann tízéves jótállást ad minden szekcionált kapura, ötéveset pedig a meghajtásokra. A vállalat odafigyel a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre, a működés teljes energiaigényét zöldáramból valósítják meg, valamint ügyelnek a szén-dioxid-kibocsátás minimalizálására, illetve az újrahasznosíthatóságra. Mindezt úgy valósítják meg, hogy garázskapuik és egyéb termékeik tartós konstrukcióban készülnek, azaz a megfelelő használat mellett évtizedeken át ellátják feladatukat.