Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

Kevés a hely? A pliszé a megoldás!

Kevés a hely? A pliszé a megoldás!

Egyre többen választják a pliszé szúnyoghálókat, amelyek hatalmas előnye, hogy kis helyen elférnek. Sőt: a legkisebb helyigénnyel beszerelhető változat már 17 milliméteres mélységgel elérhető a PET-RO Nyílászárónál.

Tartsuk kívül a rovarokat

A rovarok, bogarak elleni védekezés kulcskérdés egy komfortos otthon kialakítása során. Van közöttük három ősellenség: a legyeket és a szúnyogokat jól ismerjük, új szereplőként azonban a poloska, beszédesebb nevén a „büdösbogár” is felzárkózott ezek mellé. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat az otthonunkban, ki kell zárni ezeket a zümmögő, zavarkeltő lényeket. Mi erre a megoldás? Hát persze, hogy a szúnyogháló! Ezt tudja mindenki, ám előfordulhat olyan szituáció, hogy a felszerelés akadályokba ütközik. Például azért, mert nincs elég hely hozzá.


Ha kevés a hely, a mini pliszére van szükség

A fenti problémára jelent megoldást a mini pliszé szúnyogháló. Miben más ez, mint a fix keretes, a rolós vagy a toló verzió? A pliszé harmonikaszerű nyitódással működik, így olyan helyeken is tökéletes, ahol másféle technológia nem alkalmazható. Gyakorlatilag bármilyen nyílászáróra felszerelhető, helytakarékos változat. Ebből a legkisebb helyet az eltolható mini pliszé szúnyogháló foglalja el: mindössze 17 milliméteres mélységével szinte mindenhová beszerelhető, küszöb nélküli verzióban is elérhető. Elsősorban emelő-toló ajtókhoz ajánljuk – az egyszárnyú kivitelezés 145 centiméterig garanciával kapható a PET-RO Nyílászárónál.