Kitalálás, megrendelés, beépíttetés, és kész?

Kitalálás, megrendelés, beépíttetés, és kész?

Kitalálás, megrendelés, beépíttetés, és kész?

Mivel jár együtt a nyílászárók cseréje? Ez az egyik legtöbbet feszegetett téma, feltett kérdés. Joggal! Senki sem szereti a felfordulást, a rumlit. Sőt sokan konkrétan tartanak attól, hogyha az ablakok, ajtók cseréjére kerül a sor, akkor ott bizony kő kövön nem marad. Vagy legalábbis földig hullik a vakolat. Ám nincs mitől tartani, ha a PET-RO Nyílászáró végzi a felújítást!

Ha kipattan a szikra, jöhet is a bontás?

Nem egészen, ennél azért kicsit összetettebb a feladat, de nem sokkal. Egyrészt igen, minden az elhatározással kezdődik. Ha ez megvan, ha megérettek a nyílászárók a cserére, akkor nincs más hátra, mint előre. Másrészt a megfelelő termék kiválasztása műszaki tanácsadás nélkül nehézkes lehet. Tehát már ezen a ponton érdemes felkeresni minket, hogy a kezdetektől fogva a legjobb irányba haladhasson a megvalósítás. A tanácsadás egyet jelent a személyre szabott termékek bemutatásával. Természetesen még a beépíttetést megelőzően elengedhetetlen a terepszemle, lévén ekkor derül fény a helyi adottságokra, részletekre. Ha minden egyes mozaik rendben van, akkor a kivitelezést követően megindulhat a bontás, aztán a beépítés, végül a hulladékok elszállítása és a terep visszarendezése. A felsorolásból tehát az is nyilvánvalóvá válik, hogy semmiféle felfordulástól, kosztól, rumlizástól nem kell tartani!


Mennyi ideig tart a folyamat?

Konkrétan az ajtók, ablakok cseréje pár órát ölel fel alapesetben, de itt tesszük hozzá, hogy az egyéni paraméterek mérvadóak a pontos információk közléséhez. De az tény, hogy a döntés és beszerzés után gyorsan tető alá hozható a projekt!