Klasszikus márvány – sokoldalú tehetség

Klasszikus márvány – sokoldalú tehetség

Klasszikus márvány – sokoldalú tehetség

Az öntött márvány mondhatni egy felsőbbrendű anyag. Könnyen formázható, rendkívül ellenálló és évtizedekig tartó intenzív használatra tervezhető. A természetes kővel szemben felülete kellemesen meleg hatású, ami nem utolsósorban az érzékeny beltéri növények számára is tökéletes felületet nyújt, de akár egy kényelmes ülőfelületet is képezhetünk belőle egy széles ablakpárkányon. A tervezés korlátlan szabadságának pusztán fantáziánk szabhat határt. A vonzó esztétikán és hosszú élettartamon kívül az egyszerű telepítési potenciál is felkerül az előnyök listájára.

Milyen a Helopal Classic kőpárkány?

Az öntött márványból készült ablakpárkány kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható. Bármilyen formájú lehet, ellenáll a fagynak és a hőnek, teljes anyagvastagságban színezettek a különböző tónusvariációk, kivéve a gránitmintázatú. Ezek a tulajdonságok teszik ezt az ablakpárkányt alkalmassá még merész építészeti projektekhez is. Legyen szó műszakilag igényes kiugró ablakról, rovátkákról, a fűtő- vagy vízcsövek nyílásainak marásáról, a rugalmas anyag rendkívül sokoldalú felhasználást biztosít.


Látványos homlokzatkialakítás

A rendelkezésre álló minták széles skálájának köszönhetően az elegáns fehértől az egyszerű szürkén át a különböző gránitdekorokig minden lehetséges – a Helopal ablakpárkánya szinte minden lakókörnyezetbe beépíthető. További előnye, hogy könnyen megmunkálható anyag, vágható, köszörülhető, fúrható és ragasztható. Külső ablakpárkányként a Helopal termékcsalád nemcsak a vonzó homlokzat kialakítását szolgálja, hanem megbízhatóan megvédi a falazatot is a víztől és a szennyeződésektől.