Megmutatjuk, miért éri meg lecserélni a régi ablakokat és ajtókat

Megmutatjuk, miért éri meg lecserélni a régi ablakokat és ajtókat

Megmutatjuk, miért éri meg lecserélni a régi ablakokat és ajtókat

Félsz a teljes nyílászárócserétől? Igazad van, hisz ez nagy beruházás, illetve nagy munka is. Ha azonban megfelelő kivitelezőt találsz, nem kell tartanod a meglepetésektől, hosszú távon így biztosan jó döntést jelent az ablakok és ajtók megújítása. Mutatjuk, miért!

Évtizedekre szóló beruházás

Egy nyílászárócsere évtizedekre szóló modernizációs művelet egy házon, ennek fényében kell nézni annak költségeit. Ez egy olyan eljárás, amelyet mindenképpen meg kell tenni legalább egyszer az életben, ha valaki szeretné komfortos, jól szigetelt otthonban élni mindennapjait. A régi ablakokon besüvítő hideg képes elrontani egy otthon teljes komfortérzetét, így hatalmas hiba, ha valaki csak legyint az új nyílászárók jelentőségére.


Melyek az egyértelmű előnyök?

Javul a hőérzet, azaz a házban tapasztalható hőmérséklet sokkal jobban esik a testünknek. A nyílászárócsere, ha megbízható cég, például a PET-RO Nyílászáró valósítja meg azt, képes megszüntetni a párásodást, a hőhidakat, a huzatot, a penészedést, és természetesen tökéletesen nyitódnak és záródnak majd ezek az eszközök. Ráadásul az új nyílászárók öltöztetik a házat, azaz az összképet is szebbé, stílusosabbá teszik. Hogy ez költséges felújítás? Igaz, ám a 2022 végéig érvényben lévő otthonfelújítási támogatás keretében visszaszerezhető a teljes beruházás összegének 50 százaléka. Nem boldogulsz egyedül? Kérd a PET-RO Nyílászáró szakembereinek segítségét!