Miért gazdaságos a motoros megoldás?

Miért gazdaságos a motoros megoldás?

Miért gazdaságos a motoros megoldás?

Az, hogy redőnyt szerelünk fel ablakainkra, nem kuriózum. Az viszont mindenképpen újdonság, ha az árnyékolástechnikánkat a kor elvárásainak megfelelően, nagyobb távolságokról akár távvezérléssel is tudjuk irányítani. Mutatjuk, hogyan!

Biztos emlékszünk még mindannyian arra, amikor nagyszüleinknél, idősebb rokonainknál a hagyományos, első generációs redőnyöket kézi erővel is nehezen tudtuk leengedni, illetve felhúzni. Szerencsére erre hosszú ideje már csak szép emlékként gondolunk vissza, hiszen az évek folyamán egyre korszerűbb technológiával készülnek már ezek az eszközök, sőt igazán nagy népszerűségnek napjainkban már a motoros redőnyök örvendenek.

Ezek esetében jelenleg két megoldási fajta népszerű, az egyik a külső tokos, míg a másik a vakolható típusú rendszer. Mindkettő előnye, hogy motoros működtetéssel is üzemeltethető, sőt lehetőség van a redőnytípusokat kombinált szúnyoghálós kivitelben is felszerelni. Ami a legfontosabb, hogy a szisztéma határtalan szabadságot és kényelmet biztosít számunkra.

Létezik fali kapcsolós, távirányítós és wifi vezérlésű motoros redőny is. A kényelmi funkciók tárháza egyébként szinte végtelen, van például időkapcsolóval és fényérzékelővel rendelkező típus. Természetesen mindezek már okostelefonos applikáció segítségével, akár az ország másik pontjáról is üzemeltethetőek. Honlapunkon, az árnyékolástechnikai eszközökről szóló menüpontban további információkat talál PET-RO Nyílászáró redőnymegoldásairól.