Mutatunk három megbízható márkát!

Mutatunk három megbízható márkát!

Mutatunk három megbízható márkát!

A belső nyílászárók kiválasztásánál természetesen a külső változatokhoz hasonlóan fontos a szigetelés, ám még ennél is előrébb helyezkedik el a dizájn és a szín. Egészen különleges megoldásokkal találkozni a piacon, így érdemes alaposan szétnézni a megbízható brandek között. Ezek közül ajánlunk most hármat!

Invado

Az Invado lengyel cég, hazájában az első számú vállalatnak számít szegmensében, de európai viszonylatban is meghatározó szereplő. Kiemelkedő területük a beltéri ajtók készítése, amelyeknél többféle megoldás elérhető, köszönhetően többek között a korszerű ajtófóliázó gyártósoruknak. Ennek különlegessége a felületek fóliázása élenkénti összekapcsolás nélkül, ennek köszönhetően ugyanis az élek nem csak esztétikusak, hanem ellenállóbbak is lesznek a sérülésekkel szemben. Egy beltéri ajtónál pedig, különösen olyan házban, ahol kisgyermekek élnek, ez a legfontosabb.


Erkado

Az Erkado ugyancsak lengyel cég – ez is jól mutatja, milyen meghatározó szereplő az ország a nyílászárók európai piacán. A vállalat három érték mentén készíti termékeit, ezek a kiváló ár, a vonzó megjelenés és a magas minőség. Ennél többet nem is kell tudnia egy beltéri ajtónak. Nyílászáróik egyedi, stílusos, trendi kialakítást kapnak, ennek köszönhető, hogy minden otthonba találni megfelelő választást a kínálatukban. Érdemes szétnézni!

Classen

A német precizitás sikertörténete a Classen, amely több mint fél évszázada készít beltéri ajtókat, ezáltal rengeteg tapasztalatot halmoztak fel. Termékeik elsősorban a modern dizájnt követik, amelyhez innovatív megoldások társulnak, az anyagválasztást pedig az határozza meg, hogy milyen igényei merülnek fel a vásárlónak. Ha beltéri ajtó kiválasztása a feladat, érdemes végignézni a három említett brand katalógusait az ide tartozó menüpontunkban.