Ne maradj le: akciót hirdetünk!

Ne maradj le: akciót hirdetünk!

Ne maradj le: akciót hirdetünk!

Az alumínium redőny az egyik legjobb, leginkább időtálló árnyékolástechnikai megoldás, sokan mégsem gondolkodnak ilyenben, mert a beszerezésük költséges lehet. A PET-RO Nyílászárónál igyekszünk áthidalni ezt az ellentmondást, ezért akciót hirdetünk az alumíniumból készült redőnyökre. Mutatjuk a részleteket!

Főnyeremény az alumínium redőny

A redőny az egyik legnépszerűbb megoldás a magyarok körében, amikor szeretnék megoldani otthonuk árnyékolását. Redőnyből többféle anyagtípust választhatunk, az egyik az alumínium. Minőségét tekintve a legmagasabb kategóriába tartozik, hiszen a lehető legcsendesebb működés jellemzi, a strapabíró kialakításnak köszönhetően pedig évtizedekig hűen szolgálja a házakat, lakásokat. Az alumínium kiválóan ellenáll a külső behatásoknak, az időjárás viszontagságainak, ezért számít időtálló megoldásnak. Külön ki kell emelni a zajszigetelési tulajdonságait, amelyek kiemelkedőek: sem az utcáról befelé, sem a szobákból kifelé nem szűrődik zaj, vagy ha igen, annak már nagyon hangosnak kell lennie. Az alumínium redőny a sok pozitív tulajdonsága ellenére mégsem a legelterjedtebb választás hazánkban.


Megtaláltuk a legjobb megoldást!

Hogy miért nem? Mert nem ez a legolcsóbb. A műanyag redőny kevesebbe kerül, ezért sokan ezt választják, akkor is, ha hosszú távon, ár-érték arányban az alumínium mindenképpen jobb választásnak bizonyulna. Erre a helyzetre találtunk megoldást a PET-RO Nyílászárónál, ahol azért, hogy egyre többen juthassanak hozzá a legelőnyösebb lehetőséghez, leakcióztuk az alumínium redőnyök árát.

Mindez azt jelenti, hogy...

  • a külső tokos alumínium redőny fehér színben nettó 16.990 Ft/m²-es,
  • a külső tokos alumínium redőny antracit színben nettó 19.990 Ft/m²-es,
  • a vakolható tokos alumínium redőny fehér színben nettó 17.990 Ft/m²-es,
  • a vakolható tokos alumínium redőny antracit színben pedig nettó 20.990 Ft/m²-es áron elérhető nálunk.

Jól hangzik? Vedd fel velünk a kapcsolatot, beszéljük meg a részleteket!