Nyílászáró csere télen? Egyáltalán nem képtelenség! - PET-RO

Nyílászáró csere télen? Egyáltalán nem képtelenség!

Nyílászáró csere télen? Egyáltalán nem képtelenség!

bed in log cabin in winter

Úgy látszik, most nem marad el az igazi tél: Már december elején beköszöntött az igazán fogvacogtató hideg. És ahogy a hőmérő higanyszála egyre lejjebb kúszik, úgy válik egyre égetőbb kérdéssé a megfelelő hőszigetelés. Ehhez elengedhetetlenek a kiváló minőségű nyílászárók!
Miért?
A válasz nagyon egyszerű:

Ha az ablakok, ajtók prémium színvonalat képviselnek, akkor nem engedik be a hideget és ki a meleget. Így kevesebb fűtés is elég a kellemes otthoni hőmérséklet megteremtéséhez, a csökkent energiafelhasználás pedig a számlákon is látszódni fog.

Nálad is esedékes már egy nyílászáró csere?

Akkor ne halogasd tovább! Ez az évszak pont olyan ideális a munkálatok elvégzésére, mint a tavasz vagy ősz!

El is magyarázzuk, hogy miért!

 

Sokan gondolni sem akarnak arra, hogy a leghidegebb évszakban cseréltessék ki a nyílászárókat, mert elkönyvelték, hogy a hűvös időjárás nem alkalmas erre a feladatra. Félnek attól, hogy teljesen kihűl a lakás, esetleg az elhúzódó munkálatok miatt, borzasztóan kellemetlen helyzetbe kerülnek, ezért nem mernek belevágni a cserébe. 

 

Az igazság azonban az, hogy a munka néhány óra alatt kész lehet, elkerülhetőek a kellemetlenségek - ehhez csak jól szervezett munka és egy profi csapatra van szükség. Persze a csere során valamennyi meleg kiszökik, ez tény. De ennek a sokszorosa „érkezhet vissza” a kitűnő szigetelésnek köszönhetően.Már az idei hidegeket alacsonyabb rezsivel vészelheted át!

 

A nyílászáró csere alatt a legtöbben azonnal teljes felújításra gondolnak, azonban ez téves elképzelés. Ahogy az emberek, úgy lakásod nyílászárói sem egyformán öregednek. Talán nem is gondolnád, de egy-két ablak vagy egy bejárati ajtó lecserélésével hihetetlen mértékben csökkentheted az elkövetkezendő fűtésszámláidat. Már nem is tűnik olyan költséges beruházásnak a dolog, ugye? 

 

Akár egyetlen elöregedett ablakon keresztül rengeteg energia távozhat, ezáltal ennek cseréje is már óriás változást hozhat!Ez az igazán hasznos befektetés!

 

Ha végiggondolod, rá fogsz jönni, hogy villámgyorsan visszahozza majd az árát a nyílászáró csere, mindenképpen csak nyerhetsz vele. Ahelyett, hogy tétlenül néznéd, ahogy egy rossz nyílászáró a végtelenbe repíti a rezsiszámládat, inkább gondolj rá egy befektetésként, ami egyébként gyorsan, rövid időn belül megtérül és szinte már azonnal csökkentheti a költségeid. Ráadásul kényelmi szempontból sem utolsó, hiszen így nem kell vacogva, a kanapén egy vastag takaró alá rejtőzve töltened az ünnepeket és a hűvös, téli napokat!Persze, nem lehet tagadni:

 

Ha télen döntesz a cseréltetés mellett, akkor számolni kell azzal, hogy valamilyen szinten beszökik a hideg a munkálatok alatt. Az érintett helyiség kihűlhet, azonban szervezett munkával minimálisra csökkenthető a kellemetlenség mértéke. De a jövőre nézve még így is jobban megéri, mint egész télen tapasztalni és átélni őket.Összegezve:

 

Tehát, ha hiába tervezgetted tavasszal és nyáron a cserét, sohasem jött össze, nem szükséges még hosszú hónapokat várnod. Ne aggódj a hideg miatt! Most is tökéletes megoldható a csere, semmi sem gátol abban, hogy minél hamarabb helyükre kerüljenek a csodálatos, minőségi, vadiúj nyílászárói. Csak keress egy megbízható brigádot, akik a lehető legrövidebb idő alatt, precízen és szervezetten végzi el a feladatot! Ha azért tologattad idáig a dolgot, mert nem volt segítséged a kivitelezésben, akkor ideje belevágnod! Ugyanis mi a Pet-Ro Nyílászárónál nem hagyunk magadra.Csapatunkkal a bontástól egészen a hulladékelszállításig megcsinálunk mindent, kiváló minőségű termékeinkkel valóra váltjuk az elképzeléseidet. Szigorúan vesszük a határidőket, minősített szakembereink pontosan, az ütemezés szerint haladnak a feladataikkal. Ha előre nem látott probléma lép fel, arról haladéktalanul tájékoztatunk, hogy megbeszélhessük annak a legjobb megoldását. Nem trükközünk, nálunk nincsenek félmegoldások és nem szívódunk fel, a telefonokra mindig válaszolunk. 

 

Tudjuk, hogy egy nyílászáróra csak akkor lehet jó szívvel ránézni, ha annak beszerelése is megfelelő színvonalú volt. Éppen ezért, ha egy határidőt elvállalunk, azt minden esetben be is tartjuk és precízen, pontosan, a legnagyobb odafigyeléssel dolgozunk. És persze a csere közben keletkezett szennyeződések eltakarításáról is gondoskodunk, nálunk ez is a folyamat része. Megígérjük: miattunk nem kell majd heteket, hónapokat jégcsappá dermedve várnod! 

 

Látogass el weboldalunkra, nézelődj kedvedre és kérj ajánlatot még most! Az újévet már garantáltan nem kell fagyoskodva töltened!