Oszlassuk el a tévhiteket!

Oszlassuk el a tévhiteket!

Oszlassuk el a tévhiteket!

Sokan úgy kalkulálnak, hogy a nyílászáró kicserélésére a tavaszi, nyári, őszi időszak a legalkalmasabb. Ez gondolati szinten nagyszerűen is hangzik, viszont általában az idő túlságosan gyorsan pörög. A tavaszt felváltja a perzselő nyár, aztán két pislogás és máris hullnak a falevelek. Végül váratlan keménységgel megérkezik a tél. De a természet táncrendjébe hova illeszthető be a hőn áhított csere, ha egyszer úgy tűnik, hogy a legalkalmasabb periódusok szemvillanás alatt elsuhannak?

Néhány óra alatt megvalósulhat az álom!

A téli hónapok pontosan ugyanannyira ideálisak cseréltetés szempontjából, mint a nyáriak vagy ősziek. Igen, tény, hogy ebben az esetben számolni kell a fűtéssel. Az érintett helyiség valóban kihűlhet, amíg tartanak a munkafolyamatok, viszont szervezett munkával minimálisra csökkenthető a kellemetlenségek mértéke. Míg nyáron célszerű egyszerre több helyiségben dolgozni, addig ez télen, pontosan a meleg megőrzése miatt nem jó ötlet. Ez tehát azt is jelenti, hogy ami a folyamatok időtartamát illeti, célszerű kicsit többel számolni, mint kánikula vagy tavaszi balzsamos napok idején.


Ám összességében ezek a kényelmetlenségek eltörpülnek amellett, amit az ablakcsere biztosította előnyök a mindennapokban jelentenek. A munkálatok közben kiszökő melegség sokszorosan „érkezhet vissza” a kitűnő szigetelésnek köszönhetően. Márpedig a PET-RO Nyílászáró termékei a prémiumminőségnél nem adják alább. Azaz a hosszú távú elégedettség épp úgy borítékolható, mint a pazar hő- és hangszigetelés. Úgyhogy az évszak abszolút nem alkalmas arra, hogy kifogásként szerepeljen!