Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

Smart Home – prémium minőség a redőnymotorok terén

Smart Home – prémium minőség a redőnymotorok terén

A PET-RO Nyílászárónál a minőségben hiszünk, ezért olyan brandek termékeit választjuk, amelyekben megbízunk. Ilyen a Smart Home is, amely prémium minőségű motorokat gyárt a redőnyök problémamentes működtetéséhez.

Húszéves szakértelem, folyamatos fejlesztés

A Smart Home szakértelme nem egyik napról a másikra érkezett: több mint két évtizede foglalkoznak árnyékolástechnikával, az ahhoz kapcsolódó motorokkal, vezérlőelemekkel, ezeket harmincfős mérnökgárda fejleszti folyamatosan. Termékeik eredményesen, magas minőségben alkalmazhatók a redőnyök, redőnykapuk, zsaluziák, roletták, illetve napellenzők automatizálására, amely jelenleg az egyik legnagyobb trend az építkezések, felújítások során. A brand széles választékot kínál, így típustól és mérettől függetlenül minden esetben megtalálható az optimális megoldás.


Csúcstechnológia az árnyékolásban

A PET-RO Nyílászárónál minden esetben prémium motorokat szerelünk be, hiszen tudjuk, hogy a minőségen nem szabad spórolni. Ráadásul lehet, hogy egy ilyen színvonalú motor kicsivel többe kerül ugyan, mint egy konkurens termék, de hosszabb távon lesz használható, így a karbantartás, illetve a csere díját beleszámítva, összességében már költséghatékonyabbra jön ki. A Smart Home motorjai akadályérzékelős funkcióval, lefagyás elleni védelemmel felszereltek, emellett köztes pozícióra is beállíthatók, így tényleg minden igényt kielégítenek. Igazi 21. századi csúcstechnológia, amely magasabb szintre emeli az árnyékolástechnikát – okosházakhoz is tökéletes választás.