Szabad a színválasztás – vagy mégsem?

Szabad a színválasztás – vagy mégsem?

Szabad a színválasztás – vagy mégsem?

Sokan azért tartózkodnak a műanyag ablakoktól, mert a köztudatban él egy olyan téves okfejtés, miszerint a műanyag keretek színéről ordít, hogy nem természetesek, ráadásul az árnyalatok is távol állnak mindentől, ami élethűnek mondható. Ez az elgondolás azonban határozottan szembemegy azzal, ami a valóság. Hisz elég körbenézni a PET-RO Nyílászáró széles spektrumot bejáró termékpalettáján, és máris nyilvánvalóvá válhat az igazság.

Kompromisszumoknak helyük nincsen?

Amennyiben a hosszú távú elégedettség megalapozása a cél, úgy nincsen, ez tény! Mert ha a döntés kényszer szülte, ha csak úgy nagyjából felel meg, annak előbb-utóbb meglesznek a következményei. De inkább előbb. Ugyanis az ingatlan megjelenéséhez, kisugárzásához sokat adhatnak hozzá a nyílászárók, ha olyan színben pompáznak, amivel hozzájárulnak a környezetük harmóniájához. A szemeket gyönyörködtető látvány az egyetlen elfogadható forgatókönyv, így aztán nem érdemes beérni kevesebbel annál, ami egyénileg a maximumot képviseli.


Cserélni csak okosan

Ráadásul nem célszerű arról sem megfeledkezni, hogy a nyílászárócsere nem egy félévente ismétlődő feladat. Vagyis az a látkép, az a kisugárzás, ami adott, egyúttal meghatározójává válik a soron következő éveknek, évtizedeknek. Nem mindegy, hogy egyrészt milyen érzés otthon tartózkodni, másrészt pedig kívülről látni a házat, lakást a maga teljességében, szépségében. És bár a nagyon extrém árnyalatok hiányoznak az elérhető skálából, ez vitathatatlan, de egyébként a színigények maradéktalanul kielégíthetőek.