Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

Több problémát is segít megelőzni a merevítés

Több problémát is segít megelőzni a merevítés

Remek lehetőségről számolhatunk be: a Grad ajtópanelek vásárlása esetén akár alapfelszereltségben is elérhető az acélmerevítés a PET-RO Nyílászárónál, ez pedig plusz biztonsági szintet jelent egy otthon számára.

Alapfelszereltségként elérhető

A PET-RO Nyílászárónál minden ügyfél esetében az a cél, hogy hosszú távú, megnyugtató megoldásokat valósítsunk meg a nyílászárók terén. Igyekszünk minden igénynek megfelelni, az elérhető ajtókat és ablakokat a különböző vastagságú pénztárcákhoz igazítani. A magasabb kategóriába tartoznak a Grad ajtópanelek, ám az ember extra minőséget kap a pénzéért, erre példa a mindenki számára elérhető merevítés. A horvátországi székhelyű Grad ajtópaneljei cégünknél 2 milliméteres alumíniummerevítéssel kérhetőek, sőt a színes, például a famintás vagy az antracit szerkezetek esetén alapfelszereltségben elérhető az acélmerevítő. Ez plusz biztonsági szintet jelent, a műanyag így kompromisszummentes megoldássá vált.


Garantált stabilitás

A két évtizedes tapasztalattal rendelkező Grad termékeiről tudni kell, hogy csúcstechnológiás gépekkel és kézi munkaerő alkalmazásával készülnek, ez a kettőség tette a céget elismert gyártóvá. Ami a merevítést illeti, a megoldás biztonságot nyújt a panel kiégetése ellen, késlelteti az illetéktelenek bejutását a házba, lakásba, de segít megelőzni a deformációt is. Az acélmerevítő olyan stabilitást ad, amely garancia a hosszú élettartamra és a statikai gondok elkerülésére. Ha nyílászárót keres, érdemes minden lehetőséget számba venni a választás előtt. Ezen lehetőségek közé tartozik a merevítés, amely több probléma megelőzésére is alkalmas, emiatt erősen ajánlunk ügyfeleink számára. Természetesen az egyéni igényektől sok függ, de az biztos, hogy minden felmerülő igényt megpróbálunk kielégíteni.