Tudod, melyek a legújabb elképesztően látványos dizájnelemek?

Tudod, melyek a legújabb elképesztően látványos dizájnelemek?

Tudod, melyek a legújabb elképesztően látványos dizájnelemek?

A sok nyílászáró között nem veszhet el a dizájn, a stílus sem – ezek kielégítését szolgálják a dekorpanelek, amelyek látványos enteriőrt képesek megteremteni akár otthon, akár egy munkahelyen. Az Erkado megoldásait immár a PET-RO Nyílászárónál is be lehet szerezni.

Lambéria – modern köntösben

Hatalmas divat lett a dekorpanel: ez az a megoldás, amikor az egyik falfelületet tapétázás és festés nélkül szeretné valaki egyedivé, különlegessé varázsolni. A háromdimenziós, falsíkból kiemelkedő burkolatok csodákat képesek tenni a terekkel, megváltoztatják egy helyiség teljes hangulatát. Ez egyébként nem teljes újdonság: a lambéria már évtizedekkel ezelőtt divat volt. A dekorpanel jelentősége hasonló, ám sokkal modernebb, minőségibb megvalósítást kapott ez a megoldás. További előnye, hogy javítja a szoba akusztikáját, azaz funkcionális jelentősége is van. Ezek miatt kerültek be a PET-RO Nyílászáró kínálatába az Erkado dekorpaneljei.


Díszelem a falon – ez a dekorpanel

A cégről a beltéri ajtóik kapcsán már írtunk: egy évtizedes tapasztalattal rendelkező, mindig a legjobbra, a legmodernebb megoldásokra törekvő gyártóról van szó. Ami a díszelemként falra rögzíthető dekorpaneleket illeti, ezek Premium és ST CPL fóliával kaphatóak, amelyek a vevő igényei szerint tetszőlegesen kombinálhatóak. A dekorpanel elemei 275 centis hosszúságúak, így a legtöbb beltérben a padlótól a plafonig felérnek. Ezek a megoldások akár szakember segítsége nélkül is felszerelhetőek, ehhez a gyártó megfelelő adaptereket biztosít. Sőt az elemek adapter nélkül is a falhoz rögzíthetőek, ilyenkor szerelőléc segít a minőségi megvalósításban. Megtetszett a dekorpanel? Szeretnéd feldobni az otthonod enteriőrjét? Kérj tanácsot a PET-RO Nyílászáró szakértő csapatától!