Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

Újdonság: nagy választékkal elérhetők kínálatunkban a Helopal kőpárkányok

Újdonság: nagy választékkal elérhetők kínálatunkban a Helopal kőpárkányok

Kiváló hőszigetelő, kültérre és beltérre is felszerelhető, időjárásálló, tisztán tartható – ezek a kőpárkányok legelőnyösebb tulajdonságai. A Helopal modern megoldásai immár elérhetők a PET-RO Nyílászárónál is.

Kőpárkányt egy életre választ az ember

Műanyag, fa, acél, alumínium, öntött márvány. Eddig ezek a megoldások voltak elérhetők a PET-RO Nyílászárónál akkor, amikor valaki szerette volna kiválasztani az otthonához illő párkányokat. Most azonban a márványon belül tovább bővült a repertoár: megérkeztek a Helopal kiváló minőségű, változatos szín- és formaválasztékú kőpárkányai, amelyek számtalan előnyt tartogatnak. A gyártó szlogenje sokat mond a termék minőségéről: eszerint aki a kőpárkányok mellett dönt, az egy életre választ, hiszen cserére, javításra szinte biztosan nem lesz szükség. A kőpárkányok kialakításánál figyeltek a dizájnos külsőre, ám elsősorban nem ez a tulajdonság, sokkal inkább a funkcionalitás emeli ki a kínálatból.


Kültérre, beltérre

A leghasznosabb jellemzője talán az, hogy kültérre és beltérre is felszerelhető a kőpárkány, így a ház minden ablakánál alkalmazható megoldás – a végleges összképet a burkolattal, avagy a szobába kiválasztott bútorokkal együtt alakítja ki. A felülete kellemes tapintású, pórusmentes, emellett kiváló hőszigetelő. Fontos az is, hogy könnyedén tisztán tartható: ezt annak köszönheti, hogy egyrészt időjárásálló, másrészt nem hajlamos a koszolódásra, a foltosodásra. Ha a könyöklők vagy a párkányok között keresgél, ajánljuk figyelmébe a kőpárkányainkat, amelyek biztos befektetést jelentenek a jövőbe.