Ez a magyarok kedvence, ha sötétítésről van szó

Újépítésű ház üvegezése esetén ajándékkal kedveskedünk ügyfeleinknek

Újépítésű ház üvegezése esetén ajándékkal kedveskedünk ügyfeleinknek

A PET-RO Nyílászárónál hiszünk a minőségben. Tapasztalatból tudjuk, hogy egyszerűbb valamit elsőre tökéletesen megalkotni, mint utólag módosítani. Ezért döntöttünk úgy, hogy ha egy ügyfelünk újépítésű háza esetén háromrétegű üvegezés mellett dönt, a 92 milliméteres profilokat ajándékba adjuk számára. El is mondjuk, mi ennek az előnye.

Három réteg az energiahatékonyság növeléséért

Egy újépítésű ház üvegezése esetén a kétrétegű és a háromrétegű megoldások között vacillálnak a legtöbben. A szakmában eltöltött évtizedek, illetve az utóbbi évek trendjei alapján eláruljuk, a háromrétegű üvegezéssel minden esetben jobban jár az ügyfél. Persze ez költségesebb, ám számtalan előny kapcsolódik hozzá. Ilyen például, hogy az üveglapok közötti légüres térben duplaannyi töltőgáz fér el, ez jelentősen megnöveli az eszköz energiahatékonyságát. A három réteghez két elválasztósáv tartozik, ezek legtöbbször prémiumkategóriás szilikonból készülnek, így ellenállnak minden külső hatásnak, megakadályozzák a gáz megszökését, ezzel megőrizve az ablak szigetelését. Persze a háromrétegű modellek nehezebbek, hiszen több alkotóelemet tartalmaznak, ám ehhez nagyobb stabilitás is társul. A keretet úgy alakították ki, hogy képes legyen megbirkózni a teherrel, nem torzul, nem sérül. Mivel a hőveszteség csökkentése hatalmas előny egy háztartásnak, minden újépítésű ház esetén javasoljuk ezek használatát. Nem csak az áramszámlák összegén csökkent, de a belső teret is eredményesebben óvja meg.


Mire jó 92 milliméter?

A fent leírt előnyökhöz kapcsolódva, minőségbiztosítási céllal ajándékozzuk ügyfeleinknek a 92 milliméteres profilokat, amelyek a beépítési mélységet jelölik. Ez a típus garantálja a legmagasabb energiahatékonyságot, nincs ennél jobb a piacon. A modern technológia ötvözi a funkcionalitást és a dizájnt, magasabb minőségi kategóriába sorolja a nyílászárót. A nagyfokú hőszigetelés mellé fokozott zajvédelem társul, a szerkezet jól tűri a jelentősebb hőingadozást is. A vetemedés a korszerű technológiának köszönhetően teljes mértékben megelőzhető, a működtetése felhasználóbarát. Egy új otthonhoz új nyílászáró dukál, abból pedig jelenleg a háromrétegű a legbiztosabb megoldás. Ha ezeket tőlünk szerzi be, szolgáltatásunk részeként a 92 milliméteres profilokat ajándékba kapja meg!