V-Perfect – elérhető technológia a tökéletes illesztésért

V-Perfect – elérhető technológia a tökéletes illesztésért

V-Perfect – elérhető technológia a tökéletes illesztésért

Kidolgozott sarkok, tökéletes esztétika – ezt nyújtja a V-Perfect hegesztési technológia, amely a lehető legjobb megoldás a műanyag ablakok sarkainak összeillesztésére.

Forradalmian új hegesztési technológia

A műanyag ablakok hatalmas előnye, hogy költséghatékonyságban – a legtöbb esetben – verhetetlen megoldásnak számítanak a nyílászárók piacán. Emiatt viszont van, aki úgy hiszi, az alacsonyabb árért le kell mondania az esztétikai élményről, a kifogástalan megjelenésről. Ez hatalmas tévedés: a V-Perfect hegesztési technológiának köszönhetően megvalósítható a tökéletes összeillesztés, amihez szépség és magas fokú használhatóság is párosul. A PET-RO Nyílászárónál hiszünk a minőségben, folyamatosan dolgozunk termékeink esztétikáján, ezért foglalkozunk a jövő technológiájának tartott V-Perfect megoldással készült nyílászárókkal.


De mitől különleges a V-Perfect?

Az alakformáló hegesztésen alapuló V-Perfect előnyeinél általában a tökéletesen kidolgozott, szinte láthatatlan illesztéseket és sarkokat említik először, éppen emiatt sok ablakunk már alapkivitelben ezzel a technológiával készül. A modern eljáráshoz más pozitív tulajdonságok is társulnak. A megnövelt hegesztési felülethez hozzátartozik, hogy erősebb, pontosabb kivitelezés érhető el, ezekhez pedig a nyílászárók esetében megnövekedett tartósság járul. További előny, hogy a profilok pontos csatlakoztatása sorjázás nélkül megoldható. Ha a tökéletes kivitelezés a cél, minden beruházás alkalmával érdemes átgondolni a V-Perfect technológiával készülő nyílászárók beszerzését.