Beltéri ajtó széles választékban, raktárról, akár azonnal?

Alábbi termékeinket különféle méretekben, színekben rendelheti meg tőlünk kedvező áron, akár többszáz féle kombinációból válogatva házhozszállítással. Amennyiben teljeskörű csere szolgáltatásunkat is igénybe venné és érdekli a kivitelezés is kérjen egyedi árajánlatot kollégáinktól elérhetőségeink valamelyikén!

Primo színek

67.990 Ft

Premium színek

84.500 Ft


Primo

CPL

Iridum, 3D

Enduro színek

73.900 Ft


Enduro felület

Enduro 3D felület


Dekor ajtók

Magyar szabvány szerinti méretekre vonatkoznak, 7,5 14 cm es falvastagságig készülő átfogó tokkal, kilincs nélkül!

Méretek: 75x210, 90x210, 100x210

További raktárkészletes ajtóinkról, információkról érdeklődjenek!


+36 30 756 8508, +36 30 259 0764
info@petro-nyilaszaro.hu


Beltéri ajtó: Kifelé? Befelé? Balra? Jobbra?

Amikor beltéri ajtókat választunk a lakásba, a házba, ahol élünk, meghatározó döntés hozunk. Napi szinten érintkezünk ezekkel, így az egyik legsűrűbben használt bútordarabnak számítanak. Emiatt fontos, hogy jól átgondolt döntést hozzunk. Nem mindegy, melyik ajtó merre nyílik: bár a legtöbben azt hiszik, azonnal megmondják, balos vagy jobbos legyen egy megoldás, kifelé vagy befelé nyíljon, ez nem ennyire egyszerű. Esztétikai szempontok és a praktikusság is szerepet játszik a döntés meghozatalában. Ami mindenképpen hasznos: többször, minden élethelyzetet mérlegelve gondoljuk át a választást, és egyeztessünk a velünk élőkkel is az igényeikről. Sokszor használt megoldás, hogy a folyosóról egységesen befelé, a szobák felé nyílnak, ám a kisebb helyiségeknél ajánlottabb a kifelé nyíló változat a helytakarékosság miatt. Az sem mindegy, hol helyezkedik el egy ajtó a szobában: a nagyobb falfelületet kettéoszthatja, egy kisebbnél azonban ez nem ajánlott, ugyanis lecsökken a bútorok elrendezésének lehetősége. Ezért is fontos, hogy tudjuk előre, az adott helyiségben mit akarunk csinálni, hol lesznek a villanykapcsolók, és ehhez alakítani az ajtóválasztást.


A beltéri ajtó is dizájnelem

Mivel a természetes fény nagy kincs, ráadásul a rezsit is le lehet vele faragni, érdemes betervezni a választásba. Ha olyan szobára keresünk ajtót, ahol kevés az üveg felület, ajánlott üvegezett modell mellett dönteni. Ez egyébként plusz dizájnlehetőséget hordoz magában. Éppen ezért is minősül részben lakberendezési tárgynak egy beltéri ajtó. Lehet játszani a színekkel, a formákkal, végtelen lehetőség adódik a különböző helyiségek arculatának kialakítására. Ezt is figyelembe kell venni a választásnál. Kínálatunkban a Decor és a Modul ajtók közül lehet válogatni. Előbbi ránézésre könnyedebb, de ezzel együtt is stabil. A Decor ajtók tetszés szerint variálhatóak, megválasztható az üveg és a tömör betétek helye, a fóliázás. A Modul ajtókba szintén beépíthetők üvegek és betétek, csak ennek technológiája különbözik, ettől válik masszívabbá a szerkezet.


Forgalmazott beltéri ajtók