Mindenre kiterjedő szolgáltatások

Mivel a kiváló minőségű nyílászárók beszerzése csak az első lépés, a PET-RO Nyílászárónál a beszerelési feladatokat is ellátjuk, hogy biztosítani tudjuk a tökéletes végeredményt.

Kiemelt szolgáltatások cégeknek

  • Tűzgátló ajtók
  • Szekcionált garázskapuk
  • Beltéri acél ajtók
  • Alumínium nyílászárók
  • Hörmann termékpaletta
  • Menekülő ajtók
  • Meglévő ipari ajtók karbantartása

Minden szakmunkát elvégzünk

A nyílászárók cseréjének, beszerelésének két kiemelkedően fontos részfeladata van. Az első, hogy megtaláljuk az igényeinknek leginkább megfelelő, legjobb, legtakarékosabb megoldást, és mindezt egy olyan márkánál szerezzük be, amelynek neve ismert és elismert a szakterületen. Viszont legalább ennyire fontos, hogy ha valaki megtalálta a tökéletes nyílászárókat, azok úgy legyenek beszerelve, hogy minden pillanatban az otthon kényelmét szolgálják. Ezért döntöttünk úgy évekkel ezelőtt, hogy nem csupán a beszerzésben segítünk, de kidolgozunk egy olyan, magas szintű szolgáltatási palettát, amellyel minden ügyfelünk igényét képesek leszünk kielégíteni. Aki a PET-RO Nyílászárót választja, annak nem kell a szereléssel, bontással, javítással foglalkoznia, minden szakmunkát elvégzünk helyette. Nézzük ezt részletesen!


A bontástól a hulladékelszállításig

A folyamat az igények felmérésével, majd a termékek kiválasztásával indul, ide tartozik az árajánlat elkészítése e-mailen vagy személyesen, illetve a magas színvonalú műszaki tanácsadás ügyfeleink részére. Ezután indulhat a valós munka, azaz, ha szükség van rá, a meglévő nyílászárók kibontása, a műanyag, fa vagy alumínium termékek beépítése, ez jelentheti a családi házak komplett nyílászáró rendszerének kivitelezését, de lépcsőházak cseréjét is. A munkálatok során ügyelünk rá, hogy a lehető legkevesebb nehézséget okozzunk, és amikor csak megoldható, ne korlátozzuk az ingatlanban élők mindennapjait. Az elvégzett munkákat többször ellenőrizzük, és ha valahol bonyodalom támad, azt rövid határidővel megoldjuk. Amikor a nyílászárók a helyükre kerülnek, kezdődhetnek a „szépészeti” beavatkozások, azaz a teljes visszajavítás, a gipszkartonozás, a glettelés, illetve az élvédők elhelyezése. Ezek eredményezik majd, hogy az összkép olyan legyen, mint amilyet az ügyfél megálmodott. Amikor végeztünk, a hulladék elszállítására is lesz gondunk: külön kezeljük a fát, a műanyagot, a fémet, az üveget és a veszélyes hulladékot is.


Szolgáltatásaink cégeknek


Árajánlat készítés e-mailben vagy személyesen

Ahhoz, hogy egy építkezésnél, felújításnál tervezni lehessen, a kiindulási alapot a részletes és pontos árajánlat jelenti. A számok ismerete nélkül sokszor előfordul, hogy egy ügyfél hiába képzelte el álmai otthonát, annak megvalósításához nincs a birtokában elegendő tartalék. A PET-RO Nyílászárónál szeretnénk segíteni ügyfeleinknek, ezért minden közös munka elején árajánlatot készítünk. Ez történhet online úton, e-mailben, de személyesen is átbeszélhetjük a részleteket, kitalálhatjuk a legjobb, egyben legtakarékosabb megoldást. Az árajánlat nálunk kőbe van, ami azt jelenti, hogy minden felmerülő pluszköltségről egyeztetünk ügyfeleinkkel – éppen ezért semmilyen kellemetlen meglepetésre nem kell majd számítani a fizetésnél.


Árajánlatot kérek


Személyesen magas színvonalú műszaki tanácsadás

Az csak a kezdet, ha valaki egy kockás papíron megrajzolja, mit szeretne viszont látni otthona nyílászáróinál, ettől még egyáltalán nem biztos, hogy meg is lehet azt valósítani. A műszaki tanácsadásunk azt a cél szolgálja, hogy miután meghallgattuk megrendelőnk igényeit, felmérjük az ingatlan lehetőségeit, és kitaláljuk azt a megoldást, amely megfelel minden elvárásnak és műszaki előírásnak. Tanácsadásunk részletes és magas színvonalú, ehhez minden esetben személyes egyeztetésre van szükség. Ha segítséget szeretne ahhoz, hogy megtalálja az ízlésének és pénztárcájának egyaránt megfelelő nyílászárókat, kérje szakembereink segítségét!


Árajánlatot kérek


Teljeskörű ajtó ablak csere, kivitelezése

Nem ijedünk meg a munkától, ezért vállaljuk családi házak, irodák, lakások komplett nyílászárórendszerének kivitelezését, teljeskörű ajtó ablak csere, bontás, kivitelezés és egyéb munkálatokat, első sorban Győr és Komárom vonzáskörzetében minden típusú épület esetében! Tesszük ezt úgy, hogy a szakmában eltöltött évek során hatalmas tapasztalatot szereztünk, értékes szakmai tőkét gyűjtöttünk be ezen a területen. Nem csupán részfeladatokat vállalunk el: végigvisszük a teljes folyamatot, biztosítjuk megrendelőink elégedettségét. A munka során minden igényre segítünk megnyugtató választ találni, ez természetesen a nyílászárók esztétikájára is igaz. Hatalmas színválaszték elérhető szolgáltatásunk részeként, és az alumínium burkolattal ellátott ablakok és ajtók beépítése sem okozhat problémát képzett szakembercsapatunk számára.


Árajánlatot kérek


Meglévő nyílászárók bontása

Ha ügyfeleink kiválasztották a nekik legjobban tetsző és a pénztárcájuknak megfelelő új nyílászárókat, készítettünk rá egy árajánlatot, és megtörtént a műszaki tanácsadás, az még csak félsiker. Az új ablakoknak és ajtóknak ugyanis helyet kell csinálni, ami egy felújítás esetén a meglévő nyílászárók bontását jelenti. Ez nem mindig egyszerű feladat, meg kell óvni a szerkezetet, el kell kerülni minden felesleges bontást, és ha a régi eszközök esetleg menthetőek, úgy kell kiszedni azokat, hogy ne sérüljenek. Szolgáltatásunk részeként a nyílászárók szakszerű bontásában is segédkezet nyújtunk, így megvalósítható, hogy az új ablakoknak és ajtóknak olyan helyet készítsünk, amelybe gond nélkül beilleszthetőek.


Árajánlatot kérek


Teljes visszajavítás, gipszkartonozás, élvédő, glett

Ablakot, ajtót azért cserél az ember, mert egyrészt szeretné modernizálni otthonát, üzletét, másrészt esztétikailag is emelne annak összképén. A megálmodott nyílászáró viszont csak akkor mutat jól a helyén, ha a körülötte lévő környezet is rendbe lett téve. Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy kompromisszummentes örömet jelentsen ügyfeleinknek, ezért vállaljuk a nyílászárók behelyezése utáni teljes visszajavítást, azaz a gipszkartonozást, glettelés, az élvédők felhelyezését. Mindezt azért, hogy a nálunk kiválasztott és megvásárolt, prémium minőségő, hosszú évekre kiváló választást jelentő ajtók és ablakok valóban gyönyörűen mutassanak az ingatlanban, a munkálatok után ne maradjon semmi pluszmunka, csak annak gyümölcsét élvezhesse az ügyfél.


Árajánlatot kérek


Hulladékelszállítás, veszélyes hulladék, üveg, fém, fa

Egy nyílászárócserénél minden esetben keletkezik hulladék, helyet kell ugyanis csinálni az új, modern ablakoknak és ajtóknak. A régi megoldások sok esetben feleslegessé válnak, és csak gondot okoznak a tulajdonosoknak. Ha nem lehet semmire használni ezeket a nyílászárókat, átkerülnek a szemét kategóriába. Nem mindegy azonban, hogy milyen szemétről van szó! Míg a fából készült nyílászáróknál ez kevésbé jellemző, a műanyag és fém termékek esetében rendszeresen előfordul, hogy veszélyes hulladék termelődik. Ezt nem lehet egyszerűen a kukába dobni, a megfelelő helyen kell leadni. Hogy ez a probléma ne okozzon fejfájást, munkánk végeztével a szemét elszállítását is hatékonyan kezeljük. Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, ezért az újrahasznosítható hulladékot szintén eljuttatjuk a megfelelő helyre.


Árajánlatot kérek


Lépcsőházak cseréje

A PET-RO Nyílászárónál mindig lelkesen állunk elébe a nagyobb méretű projekteknek, ilyen lehet egy lépcsőház összes nyílászárójának cseréje. Ezek az ajtók és ablakok azért különösen fontosak, mert nem csak egy család, hanem egy egész közösség életét meghatározhatják. A lépcsőházak megfelelő hőszigetelése az összes lakó pénztárcáját érinti, az ajtók és ablakok biztonságos zárhatósága a nyugodt környezet kialakítása miatt fontos, az esztétikailag szemrevaló nyílászárók pedig a kellemes és komfortos közérzet megteremtéséért felelnek. Cégünknél tapasztalt, hozzáértő szakemberek foglalkoznak a lépcsőházak nyílászárócseréjével, akik nem csak jól dolgoznak, de arra is ügyelnek, hogy ne zavarják feleslegesen az ottélőket.


Árajánlatot kérek


Árajánlatot kérek