Garancia, pontos határidők – mindent az ügyfél nyugalmáért

Első a minőség – ebben hiszünk a PET-RO Nyílászáró Kft.-nél, ezért minden termékünkre és munkánkra garanciát vállalunk, emellett arra is figyelünk, hogy minden határidőt betartsunk.

Garancia a termékekre, szolgáltatásokra

Cégünk nem válhatott volna a térség ismert és megbecsült vállalkozásává, ha nem a minőséget helyeztük volna a középpontba. A termékeink között csak olyan ablakok és ajtók szerepelnek, amelyeket ellenőriztünk, és amelyeket nyugodt szívvel tudunk ajánlani ügyfeleink számára. A gyártókat ismerjük, a legtöbbel sokéves kapcsolatban vagyunk, megbízunk bennük, az általunk forgalmazott termékekre így minden esetben garancia érvényes. Minden termék más és más, ezért a részletekről érdemes személyesen egyeztetni a vásárlás során, de egy biztos – ha nálunk szerzi be a nyílászáróit, azokra rendeltetésszerű használat és karbantartás mellett vagy soha nem lesz panasza, vagy ha kirívó esetekben mégis ilyenre kerülne sor, mindent megteszünk a legjobb megoldás megtalálásában. A garanciális idő a nyílászárók átadásának napjától indul. Nem csak a termékeinkre, a szolgáltatásainkra is igaz ugyanez: minden az előre megbeszélt feltételek mentén alakítunk ki, az elvégzett munkára pedig az átvétel után garanciát vállalunk.


Odafigyelünk a határidők betartására

Számtalan ügyféllel találkoztunk már, akik eleinte bizalmatlanok voltak, egy korábbi rossz élmény miatt tartottak a magyar építőipartól, így a mi szolgáltatásainkkal kapcsolatban is voltak fenntartásaik. Nálunk ilyen jellegű kellemetlen tapasztalat nem fordulhat elő! Szigorúan vesszük a határidőket, minősített szakembereink pontosan, az ütemezés szerint haladnak a feladataikkal. Ha előre nem látott probléma lép fel, arról haladéktalanul tájékoztatjuk az ügyfelünket, hogy megbeszélhessük annak a legjobb megoldását. Nem trükközünk, nem „tűnünk el”, a telefonokra mindig válaszolunk. Pontosan tudjuk, hogy egy nyílászárócsere csak akkor okoz teljes örömöt, ha a szolgáltatások színvonala is felér a termékhez, éppen ezért, ha egy határidőt elvállalunk, azt minden esetben be is tartjuk. Megígérjük: miattunk nem kell majd heteket, hónapokat csúsztatni a költözést!