Miért éri meg a műanyag nyílászárók használata?

A nyílászárók kiválasztásakor az egyik legfontosabb feladat, hogy eldöntsük, milyen anyagból készüljenek a termékek. Összefoglaltuk, miért éri meg a műanyag nyílászárók mellett dönteni.
Alábbi termékeinket különféle méretekben, színekben rendelheti meg tőlünk kedvező áron, akár többszáz féle kombinációból válogatva házhozszállítással. Amennyiben teljeskörű csere szolgáltatásunkat is igénybe venné és érdekli a kivitelezés is kérjen egyedi árajánlatot kollégáinktól elérhetőségeink valamelyikén!

Ár-érték arányban a legjobb választás

Ha valaki a műanyag nyílászárókat választja, és a minőség mellett teszi le a voksát, biztosan rengeteg előnnyel találkozik majd otthonában. A legtöbben talán azért választják ezt a megoldást, mert energiahatékonyak, azaz fontos szereplők a lakás vagy ház rezsijének alacsonyan tartásában. Ennél fogva befektetésnek is tekinthetőek, hosszú távon visszahozzák a rájuk fordított összeget. A tokok szigetelése kiemelkedően hatékony, ebben a műanyag nyílászárók verik a fából és alumíniumból készült termékeket. Főleg akkor, ha valaki a passzívházszint mellett teszi le a voksát – bár ezek költségesebbek, extra minőséget képviselnek. Visszatérve az átlagos műanyag nyílászárókhoz, ár-érték arányban kiváló választást jelentenek. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a legolcsóbb megoldást biztosítják az ablakok és ajtók beszerelése során. Nem kell félni tőle, hogy hamar tönkre mennének: az elismert gyártók termékei akár ötven évig is kiválóan teljesítenek.


Milyen műanyag nyílászáró ajánlott?

A háziasszonyok szemével az is vonzó, hogy könnyen tisztíthatóak a keretek, tokok, ennek köszönhetően makulátlan rend varázsolható. Mivel ellenállnak az időjárás szélsőségeinek, ezek miatt sem kell bosszankodni. Karbantartásra szinte semmi szükség, ám ha mégis erre kerül sor, az egyszerűen megoldható. Hozzá kell tenni, hogy ezek az eszközök újrahasznosíthatóak, így nem terhelik jelentősen a környezetet, és a legyártásukhoz elegendő kevesebb energiabefektetés. Mivel könnyen színezhetőek, sokféle színvilágból lehet kiválasztani a legjobb megoldást. Kínálatunkban minőségi termékekkel lehet találkozni, egyaránt jegyzett gyártó a Salamander, a Gealan, a Fukotherm, a Grad és a GAVA Plast. Mindegyik márka garanciát jelent a minőségre. A Salamander a vásárlói visszajelzések miatt vált meghatározó szereplővé, a Gealan a termékinnovációk terén számít kiemelkedő gyártónak, a Fukotherm, a Grad és a GAVA Plast pedig elsősorban az ajtópanelek piacán hódít a modern kivitelezéseknek köszönhetően.


Forgalmazott műanyag nyílászárókKatalógusok